Aula Campus d'Estiu 2017

Dijous, 20 de juliol

Blauet  
Avui hem anat d'excursió al Parc de l'Oreneta. Allà hem buscat pinyes i pals i hem jugat a jocs tots plegats. Ha començat a ploure i hem tornat, tota una aventura! La pluja ha parat i hem anat a fer jocs d'aigua. Havent dinat, hem fet la migdiada i vist una pel·íicula, i hem anat al taller de cuina. Hem decorat un brownie de xocolata en forma de gelat i hem estat fent jocs d'interior. Hem berenat la nostra creació i cap a casa. Un dia molt complet!

 

 

 

 

 

Gira-sol i Olivera

Avui hem anat d'excursió al Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Allà ens hem trobat immersos en un conflicte entre indis i vaquers. Sort que enmig del bosc la princesa Pocahontas ens ha explicat què passava i com podíem ajudar. Després de dinar hem fet jocs en una clariana i hem tornat al Campus, on ens hem refrescat amb els aspersors.

 

                

Dimecres, 19 de juliol

Blauet

Avui els Blauet hem acabat baldats! I no ens estranya, perquè de bon matí hem fet psicomotricitat, seguit d'una bona estona de piscina. Havent dinat, hem fet cine (o migdiada els més petits), hem ballat i hem jugat a la ludoteca, mentre que les monitores pintaven cares. Un dia molt complet!

 

 

 

 

 

Gira-sol

Avui ens hem activat amb els Olivera jugant al joc de la sardina. Després hem pogut escollir entre futbol i llistonet. Encara abans de dinar hem fet un quizz on la penyora per resposta incorrecta era ser remullat amb un globus d'aigua. En acabar hem fet jocs d'aigua. Per la tarda hem acabat el guió de la nostra pel·lícula i l'hem gravat.

 

 

 

Olivera

Avui hem jugat conjuntament amb els Gira-sol a la sardina, i després hem jugat a futbol i llistonet. Abans de dinar hem fet un quizz on la penyora per resposta incorrecta era ser remullat amb un globus d'aigua, i després amb els Gira-sol també hem fet jocs d'aigua. Per la tarda hem fet robòtica i hem dibuixat en tres dimensions la nostra inicial en el taller d'Explorium.

 

 

  

Dimarts, 18 de juliol

Blauet

Els Blauet hem començat la jornada amb l'Anna fent una manualitat que girava al voltant de la temàtica que ens ocupa aquesta setmana: el monstre dels colors. Després han anat a fer psicomotricitat i finalment ens hem passat per aigua abans d'anar a dinar. Per la tarda, després de la sessió de cine, hem fet una gimcana on hem aconseguit diferents insignies a mesura que anaven superant les diferents proves. Hem acabat el dia amb la cara enfarinada i l'estomac ple de sugus.

 

 

 

 

Gira-sol

Avui de bon matí hem après a preparar humus i guacamole al taller de cuina. Després hem fet un entrenament de bàsquet i tot seguit hem fet partits. Abans de dinar encara hem anat a la piscina a refrescar-nos. Per la tarda hem seguit aprenent robòtica amb el taller d'Explorium i hem fabricat la nostra inicial amb silicona.

 

 

 

 

Olivera

Avui hem jugat a diversos jocs per equips al pavelló abans de posar-nos el davantal i fer el taller de cuina amb els amics d'Espigoladors: unes salses originals, fàcils i delicioses per endur-nos a casa!
A la tarda hem començat un taller per fer disfresses d'indis i vaquers per fer una representació el divendres, i per arrodonir el dia hem fet una mica de bàsquet.

 

Dilluns, 17 de juliol

Blauet

Avui els Blauet hem començat el dia fent l'activitat del llistonet, hem construit a un Blauet, un Gira-sol i un Olivera. Després hem anat a la picina i hem fet jocs d'aigua. Una vegada hem dinat, ha vingut Ot el Robot i ens ha deixat el llibre El monstre dels colors, que hem llegit plegats i hem utilitzat per compartir les nostres emocions. Per la tarda hem fet una màscara del monstre que cada Blauet ha pintat dels colors que representesin els seus sentiments. Després, a berenar i cap a casa!

 

 

 

 

 

Gira-sol

Avui hem començat el dia amb jocs molt dinàmics per conèixer els olivera. Després hem jugat a pitxi i en acabar hem fet jocs d'aigua. Després de dinar hem passat pel Transportamons. Pel que sembla, enlloc de viatjar a l'Índia com estava previst hem anat a parar en plena conquesta de l'Oest Americà. Per últim hem començat a escriure els guions de les dues pel·lícules que filmarem aquesta setmana.

 

 

Olivera

Comencem la setmana coneixent els nostres companys d'Olivera i Gira-sol amb uns quants jocs molt divertits! Després hem jugat amb els Gira-sol al pavelló i després els hem acompanyat a través de la màquina del Dr. Vicks que ens ha portat al continent americà. Després de dinar hem començat una pel·lícula i hem acabat el dia amb molt d'esport.

Divendres 14 de juliol

 

 

 

 

 

 

Blauet:

An arribar al campus els companys d'Olivera ens han demanant ajuda ja que els animals del conte que hem estat explicant aquesta setmana havien desaparegut. Ens han fet fer moltes proves i al superar-les hem pogut rescatar tots els animals ja que això és el que hem après amb el conte que entre tots ens hem d'ajudar. Per celebrar aquesta gran victòria ens hem pintat la cara de tots els animals salvats! Després hem anat a reposar forces dinant i dormint, per a la tarda continuar alguns a l'aigua i d'altres pintant dibuixos!

Gira-sol:

Avui hem anat a la piscina de La Soci on hem fet jocs i ens hem divertit tot i els núvols. Després hem fet una gimcana egípcia preparada pels Olivera i a la tarda hem jugat al pitxi i hem aconseguit que el Nil tornés a fluir gràcies als coneixements adquirits al llarg de la setmana.

Olivera:

Avui per acabar la setmana, hem organitzat una macrogimcana pels Blauet i Gira-sol ambientada a l'Àfrica, i ens ho hem passat molt bé! Després ens hem remullat a l'aigua i hem dinat. Ja per acabar hem tingut una mica d'estona lliure amb ball i finalment hem vist les pel·lícules que alguns companys han gravat al matí, uns autèntics cineastes!

Dijous 13 de juliol

Blauet:

Avui els blauets ens hem dividit en dos grups. Mentre uns estàvem d'excursió al parc de la Betzuca buscant els animals perduts, els altres ens hem quedat a l'escola pintant l'elefant i la tortuga que vam trobar dilluns, jugant a ludoteca i fent jocs d'aigua. A la tarda, mentre uns preparàvem les pizzes del berenar, els altres hem enganxat tots els animals al mural fent una torre i aconseguint tastar la lluna.

   

  

 

Gira-sol:
Avui de bon matí hem agafat l'autocar per anar d'excursió al Pantà de Can Borrell. Allà ens hem trobat al malvat faraó de l'Alt Egipte i hem descobert perquè el Nil s'ha quedat sense aigua. Per la tarda hem acabat el nostre filtre d'aigua i hem pogut regar  amb aigua neta les llenties que vàrem plantar dilluns. A última hora hem fet jocs d'aigua.

 

Olivera:
Avui hem anat fins a la font de la Budellera, a Vallvidrera, i hem jugat a la bandera. Després de dinar hem acabat de veure la pel·lícula que haviem començat i per acabar ho hem donat tot fent esport!

  

Dimecres 12 de juliol

Blauet:

 

Avui ha estat un dia molt intens!
Al matí hem fet una mica de tot: jocs amb pilota al porxo, psicomotricitat amb en Cristóbal que ens ha portat nous materials, i per acabar aquest matí tan calorós, una bona remullada a la zona d'inflables!! Després del dinar i la migdiada, acabem el dia amb una tarda divertidíssima fent una gran gimcana passada per aigua. 

   

 

Gira-sol:

Hem començat el dia amb una gimcana d'aigua per equips. Després hem fet construccions amb Kappla i hem disfrutat amb el concert de Landry el Rumberu. Per la tarda hem jugat a futbol i ens hem banyat a la piscina. 

   

 

Olivera:

Hem començat el dia amb una gimcana africana d'allò més emocionant, aconseguint diamants per ajudat el robot dels blauets a fugir d'un malvat rei. El matí ha seguit amb esport i jocs d'aigua i després de dinar han vingut com cada dimecres els amics d'explòrium a fer un taller d'animació, on haviem de dissenyar i animar personatges creats per nosaltres.

   

  ​  

Dimarts 11 de juliol

Blauet:

Avui els blauets hem tingut un matí ben mogudet. Hem començat el dia amb una sessió de psicomotricitat, hem fet jocs d'aigua i hem acabat al taller fent una manualitat amb plastelina ben especial: el ratolí del conte de la setmana sobre un tros de formatge gegant. Finalment, després de dinar, hem acabat el dia fent una gimcana relacionada amb el conte que estem treballant.

       

 

 

Gira-sol:

Avui hem començat el dia al taller de cuina, on hem après dues receptes noves: granissat de fruita i llimonada, que ens hem begut a l'hora de dinar. Després hem jugat a futbol i hem anat a la piscina. Per la tarda ens hem divertit amb el taller de robòtica.

   

 

Olivera: 

El dia ha començat amb molts preparatius: uns quants hem preparat una gimcana pels més petits que montarem el divendres i la resta hem assajat uns curtmetratges que gravarem més endavant. El matí ha continuat amb el taller de cuina on hem fet un granissat i una llimonada boníssima i finalment hem anat a remullar-nos als tobogans. Ja a la tarda hem començat a veure una pel·lícula i hem acabat fent esport.

   

Dilluns 10 de juliol

Blauets:

Avui els blauets hem sentit el conte d'aquesta setmana: tracta de com els animals de la selva arriben a tastar quin gust te la lluna, fent una gran torre ajudant-se entre tots. Després ens hem dividit en dos grups: uns hem anat d'excursió al parc de les Morisques, a Sant Quirze. Allà hem fet un joc de pistes per trobar els animals de la selva. Els altres hem fet tres coses que ens encanten: piscina, llistonet i ludoteca! Després de dinar, els que al matí ens havíem quedat a l'escola hem après a cuinar una pizza deliciosa, que ens hem menjat per brenar. També hem fet dibuixos. Els que havíem anat d'excursió hem anat a la piscina i després hem fet jocs varis fins l'hora de berenar.

  

  

 

Gira-sol:

De bon matí hem fet jocs tradicionals ben moguts. Després ens ha vingut a veure el Dr. Vicks per portar-nos al Transportamons. Però alguna cosa s'ha torçat en el viatge en el temps i enlloc d'aparèixer on volíem anar hem aterrat a l'Egipte dels faraons. Ja recuperats de l'espant, hem jugat a bàsquet i ens hem banyat a la piscina. Per la tarda ha aparegut el faraó Ahmés VI i ens ha demanat ajuda: fa temps que pel Nil no baixa ni gota d'aigua i hem de descobrir quin és el motiu.

  

 

Olivera:

Comencem la setmana com sempre, a la piscina! On hem nedat i jugat de valent, i de tornada hem decorat la màquina del Dr. Vicks amb temes africans perquè aquesta setmana estem a l'Àfrica. Després de dinar hem tingut una mica de temps lliure i finalment hem jugat al joc dels contrabandistes i els policies fins a l'hora de berenar.

  

 

Divendres 7 de juliol

Blauets:

   

 

Gira-sol:

Només començar el dia ens ho hem passat d'allò més bé nedant a la piscina: hem recollit anelles del fons, hem jugat amb pilotes i xurros, i a vaixells amb flotadors gegants. Quan hem tornat a l'escola hem trobat la fira dels olivera ja preparada per nosaltres. Hem pogut pujar a cada una de les nou atraccions que ens havien preparat amb la companyia dels blauets. Després de dinar hem tingut una estona per acabar la nostra construcció de Kapla i hem jugat a jocs al pavelló. Per acabar, s'han presentat la Reina Häagloffs, el Rei Trululut, el Dr. Vicks i el Dr. Cabòries per concloure el fil argumental de la setmana i portar-nos a casa.

  

   

 

 

Olivera:               

Avui hem organitzat una fira! Els gira-sol i blauets han visitat les 8 paradetes que hem preparat durant la setmana de tots els tipus, com ara el tir al blanc, el túnel del terror, gimcanes i entre d'altres. Ens ho hem passat molt bé. Ja a la tarda hem acabat la setmana fent futbol i ens hem acomiadat de la setmana, ens veiem dilluns vinent!


  

 

 

 

Pages