Presentació

Arriba el bon temps, i amb ell s’apropa l’estiu i una nova edició del Campus d’Aula. L’equip de coordinació ja portem temps preparant les activitats que faran que, un altre any, infants de diferents edats guiats pels seus monitors i monitores puguin gaudir dels meravellosos viatges a d’altres dimensions, de les aventures del Dr. Cabòries i dels seus inexplicables invents.

Amb un equip renovat però mantenint el mateix esperit compromès i innovador, el Campus es presenta com una bona oportunitat per continuar l’acció educativa fora del currículum escolar. El Campus té un compromís ferm amb l’educació en el lleure, sustentat per tot l’equip de monitors que és, i ha estat al llarg dels anys, l’eix fonamental d’aquest projecte; per aquest motiu utilitzem el joc com a eina pedagògica per tal de potenciar la iniciativa, la curiositat, l’esperit crític i la creativitat, per desenvolupar la vessant emocional  amb valors com el respecte i la tolerància i per aprendre a descansar i a divertir-se.

A partir de les històries del Dr. Cabòries es teixeix un fil conductor que estructura totes les activitats que amb tanta il·lusió preparem, de manera que els infants poden implicar-se directament en el transcurs d’una trama, identificar-se amb els personatges i ajudar-los a resoldre els seus embolics, donant sentit al dia a dia del Campus.

Aquest any continuarem explorant els límits de la imaginació, com sempre, amb una oferta d’activitats diverses i renovades, adaptades a les diferents edats del nens i nenes.

Aula Campus d’Estiu està obert a nens i nenes de 3 a 13 anys i hi són també benvinguts infants d’altres escoles i de totes les nacionalitats, perquè creiem que la convivència entre uns i altres és una experiència enriquidora per a tothom.

Els infants estan distribuïts en tres grups d’edat:

Blauet (nascuts 2013, 2012, 2011) Gira-sol (nascuts 2010, 2009, 2008) Olivera (nascuts 2007, 2006, 2005, 2004)