Activitats Trimestrals del Practicum d'Art.

Durant aquest primer trimestre els alumnes que cursen el Practicum d'Art han realitzat dues visites. La primera al Centre Fotocolectania per veure l'exposició del fotògraf nord-americà Weegee i la segona a la Fundació Mapfre per gaudir de les peces que Auguste Rodin va esculpir per al seu projecte conegut com "Les portes de l'Infern".

 
Els alumnes que cursen el Practicum d'Art (Història de l'Art i/o Cultura Audiosivual) han realitzat una visita a l'exposició "L'Infern segons Rodin" a la Fundació Mapfre de Barcelona.
 Aquesta exposició aplega un centenar d’escultures i cap a trenta dibuixos, que rarament s’han exposat, així com diverses maquetes i models que permeten seguir el procés creatiu de l’escultor i l’evolució que la Porta va anar patint al llarg dels anys. Considerada com l’obra central de la carrera de l’escultor francès, que hi va treballar durant més de vint anys, aquesta obra monumental ofereix una visió espectacular de l’infern, febril i tempestuosa, però també sensual i evocadora.