Alumnes d'Àneu viatgen a Bayreuth

Els quatre alumnes que van guanyar l'oportunitat de viatjar aquest agost a Bayreuth a veure les obres de Wagner ens han enviat unes boniques imatges de l'esdeveniment.

 

 
Recordem que aquest viatge va sorgir de l'activitat de Seminaris i Conferències de Batxillerat, on uns quants alumnes van assistir a una conferència sobre el compositor de Leipzig i després van anar a l'Auditori a escoltar-ne unes quantes obres.
 
 

Conferència sobre Wagner. Alumnes d'Àneu (BTX I)

El passat dimecres, en el marc de l'assignatura Seminaris i Conferències que cursen els alumnes de batxillerat, 7 alumnes de la promoció d'Àneu van assistir a una conferència sobre Richard Wagner. L'objectiu d'aquest acte era preparar els alumnes per assistir al concert sobre obertures i preludis del proper divendres 24 de febrer a l'Auditori.

Al final de l'acte es van sortejar un pòster del compositor i uns DVDs de l'òpera Tristany i Isolda.

També es va oferir la possibilitat als assistents d'assistir al proper Festival de Bayreuth. Aquest festival, considerat la meca wagneriana, programa cada estiu exclusivament obres d'aquest compositor i hi ha una gran llista d'espera per obtenir-ne entrades.

Aquí tenim una foto dels quatre afortunats que viatjaran aquest estiu a Bayreuth per assistir a les òperes Tristany i Isolda i La Valquíria. Esperem que gaudeixin intensament de l'experiència i que ens n'enviïn fotos!