Copa Ceeb 2017-18

La Copa CEEB és una competició paral·lela a les lligues regulars que agafa el relleu de les eliminatòries prèvies dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) que el CEEB organitza des de fa anys. Poden participar en aquesta competició totes les entitats donades d’alta al CEEB. El campió d’aquesta competició tindrà accés directe a les finals dels JEEC.

L'escola ha participat en aquestes competicions de sempre alguns equips disputant finals i campionat de Catalunya Escolars, per la propera temporada 2017-18 la Copa Ceeb adquireix un nou format disputant-se el cap de setmana del 12/13/14.01.2018 a partit únic, un sistema més motivador i de fàcil aplicació.

NOU FORMAT DE COMPETICIÓ:

El format de competició aquest any serà a partit únic, es realitzarà un sorteig per determinar qui serà el local i visitant, seguim amb el format d'arbitratge doble en tots els partits de competició.
Categories disponibles: Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil.

Com a novetat d'aquest curs, la FASE FINAL de la Copa CEEB es farà en format de concentració al CEM La Mar Bella.
Tots els partits de semifinals i finals de la Copa CEEB 2018 es jugaran els dies 12, 13, 14 de gener, coincidint just amb la setmana abans de començar la segona fase
de la competició regular del CEEB.

Segons el volum d'inscripcions, les eliminatòries prèvies per tenir accés a la fase final es jugarien a partir de l'1 de desembre de 2017. 

Resultats un cop disputades totes les jornades:

ALEVÍ VOLEIBOL-----------------SOTSCAMPIONES

ALEVÍ BÀSQUET MASC--------CAMPIONS I REPRESENTARAN A BCN CIUTAT ALS JEEC

INFANTIL VOLEIBOL------------SOTSCAMPIONES

INFANTIL BÀSQUET MASC---SOTSCAMPIONS