La Mediateca participa en l'aprenentatge i la formació dels estudiants d'Aula . És un lloc d'estudi i de lectura, però que també acull algunes de les activitats culturals de la comunitat educativa .

 

Disposa d’un fons documental nombrós i variat que consisteix en llibres, documentació audiovisual, revistes i premsa diària, del qual se’n pot consultar la disponibilitat accedint al catàleg en línia.

 

A més dels diversos punts de treball i de lectura, la Mediateca compta amb ordinadors amb connexió a Internet i sales auxiliars destinades al treball en grup .

 

 

Alguns dels serveis que s’ofereixen són el  préstec personal,  l’obtenció de documents en biblioteques universitàries pels alumnes de cursos superiors, la formació d’usuaris, suport a les activitats pedagògiques programades i la promoció i foment de l’hàbit lector.

La Mediateca consta de dues ubicacions: una a l'edifici de Primària, oberta de 8.50 h. a 17.30 h. i l'altra a l'edifici de Secundària i Batxillerat , oberta de 8.00 h. a 19.00 h.