Challenge Cros Ceeb

Un any més, des del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i amb la col·laboració de diferents districtes i entitats de la nostra ciutat, organitzem la Challenge del Cros Escolar 2016/2017.

Aquesta, com en anteriors edicions, es realitzarà en set districtes de la ciutat: Sant Martí, Sants-Montjuïc, Les Corts, Eixample, Ciutat Vella, Nou Barris i Sant Andreu.

En el cartell informatiu podreu veure les dates i els llocs de realització, així com els districtes i entitats que hi col·laboren. Podeu consultar-lo a: http://www.elconsell.cat/elconsell/ceeb/esports/esportsindividuals/atletisme.

Pel que fa a la inscripció, podeu fer-ho mitjançant la vostra escola/entitat o de forma individual. En cas que ho feu de forma individual, preguem us poseu en contacte amb l’escola del vostre fill/a per conèixer si tramiten ells la llicència o heu de fer-ho vosaltres mateixos. En el següent enllaç teniu un petit manual de com podeu formalitzar la vostra llicència i inscripció a tots els Cros: http://www.elconsell.cat/elconsell/ceeb/images/Esports_Individuals/Curses_Orientacio/1516/Formulari-inscripcio-usuari-individual.pdf

La XII Challenge de Cros Escolar és a punt de finalitzar.

Enguany la cloenda serà a través d’una cursa molt especial homenatjant el Cros i l’esport en família, la Cursa Suma’tque tindrà lloc al Parc del Clot el dia 28/05/17 de 10h. a 14h.

Una cursa en la que persones de totes les edats troben l’espai per córrer plegades. 800 metres de cursa en família on els objectius principals són divertir-se, conèixer gent, acompanyar-se, fer família i... divertir-se encara més. La cursa no és competitiva, és participativa amb una única premissa, sortir junts i arribar junts. A la meta hi trobareu un món de sorpreses, obsequis i activitats dirigides, entre d’altres l’entrega dels premis de la Challenge de Cros (8 primers classificats/des i els premis a la constància)

La inscripció és gratuïta per a totes aquelles persones que hagin participat en algun dels Cros d’aquesta temporada i cada participant podrà portar fins a 8 acompanyants, poden ser familiars i/o amistats.

Podeu tramitar les inscripcions clicant: 

ttps://docs.google.com/a/aulaee.com/forms/d/e/1FAIpQLSfG44wEkkryGXg_2H1k6NA8EQtEao15LU0gUYqNcW5FB5memA/viewform?c=0&w=1

Esperem pugueu gaudir d’un dels esdeveniments històrics que organitza el CEEB i on es promocionen valors com l’entusiasme, l’humanisme i el compromís. 

En cas de qualsevol consulta i/o aclariment en referència a aquesta modalitat, ho podeu fer adreçant-vos a cros@elconsell.cat

Atentament,

Ingrid Forteza
Coordinadora Promoció Esportiva