Equips/Tècnics/Horaris

PARTICIPACIÓ EN EQUIPS ESPORTIUS 2017-2018

Participar en Equips Esportius és una excel·lent manera de desenvolupar-se a nivell físic, emocional i social: a més, requereix el compromís de l’esportista i la fonamental col·laboració de les famílies.

Formar part d’un Equip femení, masculí o mixta de bàsquet, futbol sala 5 (únicament alumnes de PIV, PV i PVI), handbol o voleibol, implica la participació al llarg del curs acadèmic en diferents competicions a nivell escolar o federat; es respecten, però, les vacances escolars.

Un cop format l’equip, els jugadors hauran d’entrenar-se un o dos dies per setmana i realitzar el partit corresponent de la jornada esportiva: o bé divendres a la tarda o bé dissabte al matí a nivell escolar i dissabte tarda o bé diumenge matí a nivell federat.

L’equipament que fan servir tots els esportistes de (bàsquet, handbol i futbol 5) és de color negra la samarreta i blanc els pantalons, en canvi per el voleibol farem servir una samarreta i malla de color negra, es pot adquirir a El Corte Inglés (Avinguda Diagonal, 617 Barcelona. 933667100). Poden fer la reserva anticipada per Internet. http://www.elcorteingles.es/uniformes. No obstant, per els entrenaments es recomana fer servir l'equipament blanc i blau d'Educació Física.

Benjamí-PIV

Prealeví-PV

Aleví-PVI

Preinfantil-Lumine

Infantil-Àgora

Cadet-Sophie Germain/Darwin

Juvenil-Darwin/Logos/Àneu

Júnior,Sènior-Antic alumnes

 Atendrem qualsevol consulta per mitjà de l’adreça electrònica. Isabel Buenosvinos Zamora:  esport@aula-ee.com