Menú abril

Aula disposa de dues cuines pròpies i tres menjadors, amb un total de 876 m².

La cuina de l’edifici de Secundària, inaugurada al gener del 2008, dóna servei als menjadors de Primària, Secundària i Batxillerat. Els més petits, a Parvulari, disposen de la seva pròpia cuina i del seu menjador, totalment renovats al 2012.

Tot el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions; no se serveix menjar precuinat ni transportat.

A Aula, és el professorat –amb el reforç de monitors de la Fundació Pere Tarrés quan és necessari- qui té cura de la vigilància dels menjadors, perquè això permet desenvolupar la feina educativa en relació al comportament i als costums nutricionals a l’hora de dinar.

Diàriament es recullen mostres de tots els plats elaborats, les quals resten a disposició de la inspecció sanitària.

Al web de l’Escola es publica el menú mensual. Aquest menú s’adapta als nens més petits, als casos d’intoleràncies i al·lèrgies i – a més- es disposa d’un menú especial per a celíacs. Als alumnes a partir d’ESO III se’ls ofereix un segon menú a triar.

El servei de *cantina* (o carmanyola) es reserva per a casos excepcionals a partir de IV de Primària i té un nombre de places limitat, per això és necessari prioritzar-ne les sol·licituds. Tots aquells alumnes que vulguin utilitzar per primer cop aquest servei, hauran de sol·licitar-lo a la direcció de l’escola per escrit i justificar el motiu pel qual el demanen.