Novetats a la Mediateca

La Mediateca continua incorporant nous recursos i documents. Una actualització que es fa simultàniament tant a Secundària i Batxillerat com a Primària i Parvulari. La selecció és fruit d’una tria acurada seguint criteris bibliotecaris i d’acord amb les necessitats d’alumnes i professors de tota l’escola.

 

Podeu consultar totes les novetats i el fons complet en aquest enllaç: inici catàleg virtual

Recordeu que per a les vostres consultes i cerques podeu adreçar-vos al servei bibliotecari de l’escola, presencialment o bé a mediateca@aula-ee.com

Els llibres incorporats darrerament són molt diversos. En destaquem tres que trobareu exposats a la Mediateca Pere Ribera:

 

 

Veus sense refugi. Bouia/ Cabot

Recull de testimonis de persones que han fugit de Síria. Històries sobre la guerra i sobre tot allò que els ha fet deixar enrere, cisellant les seves vides. Relats corprenedors, des de la via morta que suposa un camp de refugiats a les portes d’Europa, on les autores Anna Cabot, pediatra, i Badia Bouia, mediadora intercultural, hi treballen.

 

Metodología de la investigación. Hernández Sampieri, R.

Sexta edición de un libro de referencia, un compendio actualizado de ayuda para profesores y estudiantes en materia de métodos de investigación. Concebido como un manual con recursos para llevar a cabo investigaciones cuantitativas, cualitativas y mixtas.

 

El árbol de las mentiras. Hardinge, F.

Narrativa juvenil de calidad, mejor libro del año 2015 en Gran Bretaña.

Cuenta con ilustraciones góticas de Chris Riddell. El lector se transporta al siglo XIX, a las atmósferas de Arthur Conan Doyle -y sus misterios resueltos con racionales planes metódicos-, las de Jane Austen -con chicas listas pugnando por ser aceptadas como personas inteligentes-, e incluso te deja el regusto de las aventuras de los exploradores, viajeros y naturalistas de Verne. Con una trama familiar misteriosa invita a una lectura enriquecedora sobre la complejidad de las personas y la conquista de la igualdad.