Temporada 2012-2013

PARTICIPACIÓ EN EQUIPS ESPORTIUS

Alumnes a partir de Primària IV

Participar en equips esportius és una excel·lent manera de desenvolupar-se a nivell físic, emocional i social; a més, requereix el compromís del nen o la nena i la col·laboració dels pares. Esperem que tots, petits i grans, gaudeixin.

Formar part d’un equip femení o masculí de bàsquet, de voleibol o d’handbol, implica la participació al llarg del curs acadèmic en diferents competicions a nivell escolar o federat; es respecten, però, les vacances, escolars.

Un cop format l’equip, els jugadors hauran d’entrenar-se un o dos dies per setmana i realitzar el partit corresponent de la jornada esportiva: o bé divendres a la tarda o bé dissabte al matí.

Es poden inscriure als equips esportius els alumnes a partir de P IV.  Tots els alumnes que volen continuar fent equip i aquells que s’hi volen incorporar, especialment els nouvinguts de P IV, caldrà que ho posin al full d’inscripció, adjuntant dues fotografies de carnet i la fotocòpia de la targeta sanitària (CAT SALUT), requisits imprescindibles per poder realitzar les inscripcions corresponents.

L’equipament que fan servir tots els alumnes d’equips (des de P IV fins ex-alumnes ), que és de color negre i blanc, es pot adquirir a El Corte Inglés. Poden fer la reserva anticipada per Internet. http://www.elcorteingles.es/uniformes