fbpx

Sol·licitud de beca pel curs 2020-2021

Beques per a famílies d’Aula, afectades per la crisis provocada pel Covid-19
 • 1ª CONVOCATÒRIA: sol·licituds fins el 29 de maig
  Resolució: 15 juny
 • 2ª CONVOCATÒRIA: sol·licitudsfins el 15 de juliol
  Resolució: 30 juliol
 • 3ª CONVOCATÒRIA: sol·licitudsfins el 15 de setembre
  Resolució: 30 setembre

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 1. Sol·licitud degudament emplenada i signada
 2. Documentació acreditativa de la situació dels dos tutors:
  • Treballadors per compte d’altri o aturats:
   1. Prova d’ingressos passats: Declaració de la renda de 2018 i 2019; nòmines dels últims 3 mesos abans del 14 de març.
   2. Prova de la situació de crisi: ERTO, acomiadament
   3. Prova d’estalvi: últims extractes bancaris, dipòsits o altres mitjans bancaris d’estalvi
   4. Informació sobre el patrimoni: habitatges o altres béns immobles, accions en negocis, inversions i béns materials per valor superior a 20.000€

    

  • Empresaris o autònoms:
   1. Prova d’ingressos passats: Declaració de la renda de 2018 i 2019; CCAA 2018 i 2019 de l’empresa; mod. 303 IVA i mod. 111 IRPF
   2. Prova de la situació de crisi: Sol·licitud ERTO, acomiadaments
   3. Prova d’estalvi: últims extractes bancaris, dipòsits o altres mitjans bancaris d’estalvi: personals i de l’empresa
   4. Informació sobre el patrimoni: habitatges o altres béns immobles, accions en negocis, inversions i béns materials per valor superior a 20.000€

Podeu enviar tota aquesta documentació, escanejada en PDF, al compte de correu secretaria@aula-ee.com, indicant en l’assumpte del missatge: SOL·LICITUD DE BECA

L’avaluació de les sol·licituds les realitza una comissió formada per membres del patronat i de l’equip de l’escola, de forma totalment confidencial en funció de les necessitats de cada família.

Moltes gràcies.

Testimoni d’un ex-alumne becat: Fran Oteo

Comentaris d’alumnes amb beca:

“De mi paso por Aula me llevo dos huellas que han marcado, no sólo mi carrera profesional, sino mi vida personal. Por un lado, una curiosidad desbordante por el saber, ya sea humanístico o científico, y por otro, la entereza suficiente para conseguir mis objetivos. Y se lo debo a esos profesores enamorados de su profesión y materia, siempre dispuestos a ayudarte a dar ese paso más allá. Un empuje que me llevó a no cerrarme puertas, ni en la universidad, ni en el máster, y a disfrutar incluso de los retos más desafiantes que estos me propusieron.”
Leo Alcibar – Promoció Àrtic

“Rebre una beca per estudiar a Aula Escola Europea va ser una de les millors oportunitats que he tingut a la meva vida. Després de finalitzar la carrera en enginyeria informàtica, puc veure realment com m’han servit els meus anys a l’escola, i he arribat a la següent conclusió: el coneixement es pot obtenir de moltes maneres, però els valors i la persecució de l’excel·lència són un llegat que t’acompanyarà tota la vida.”
Rafael Àvila – Promoció Àrtic

“Un cop finalitzats els meus estudis a Aula, estic fent la carrera d’enginyeria de materials en llengua anglesa, a l’EEBE. Crec que he fet bé escollint cursar-la en anglès, ja que, en comparació amb les classes de català i castellà, som poquets, i podem gaudir de classes més properes amb els professors. Un altre aspecte a favor és que hi ha gent molt diversa, tant d’aquí Barcelona, com de la resta del món, cosa que fa que aprenguem més enllà de l’àmbit acadèmic. En conclusió, m’hi trobo molt còmode, tant pels companys, com per com es desenvolupen les classes a la universitat.
Tot i que les enginyeries solen tenir fama de ser especialment difícils el primer quadrimestre, jo trobo que tinc un nivell més que satisfactori per poder superar-lo. Això també és degut a que ja havia cursat quatre de les cinc assignatures que tinc, que són càlcul, informàtica, física i química, fent que les classes siguin una continuació del que ja havia fet. Cursar-les en anglès ho vaig trobar un avantatge, ja que en ciències és la llengua que predomina, i facilita la recerca de documents i notícies.
La veritat és que m’he adonat que haver anat a Aula m’ha donat la facilitat de dominar quatre llengües, seguir una rutina i un rigor en el treball, tenir esperit crític per cercar informació vàlida i per contrastar resultats, i sobretot, gaudir d’una base acadèmica àmplia per fer front als diversos problemes que se’m plantegin.”
Pep Alis Nknogo – Promoció Logos

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca