Beca Carolina de Miguel

Les inscripcions d’aquesta beca pel curs 2022-23 estan tancades

Una de les beques d’excel·lència porta el nom de Carolina de Miguel, antiga alumna de l’escola i professora de la Universitat de Toronto.

Moltes persones de la comunitat Aula sabran que recentment vam patir la pèrdua de la Carolina de Miguel. Adjuntem l’emocionant recordatori dels seus companys del Departament de Ciències Polítiques de l’esmentada universitat.

https://politics.utoronto.ca/2020/08/remembering-carolina-de-miguel-moyer/

En paraules de les seves companyes de classe, la Carolina era una bona persona que feia bones les persones del seu voltant. Familiar i molt amiga dels seus amics, després d’uns anys brillants a l’escola, va culminar els seus estudis universitaris doctorant-se a Estats Units.

Aquests darrers mesos, Aula ha rebut nombroses mostres de condol i solidaritat que s’han fet arribar a la família. La petja de la Carolina és inesborrable.

Per aquestes raons i per homenatjar la seva bondat i la seva consciència social, Aula Escola Europea ha decidit crear la Beca Carolina de Miguel, valorada en 18.000 €, que servirà per que un alumne extern a Aula pugui cursar el Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials a l’escola.

Animem a col·laborar al formulari de donatius en record de la Carolina, alumnes com ella fan que Aula sigui una escola millor.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54