Beques d’excel·lència d’humanitats

Beques a l’excel·lència

Aquestes beques suposen una distinció al mèrit acadèmic en l’entorn de les humanitats i les ciències socials i són pels dos cursos de batxillerat. Estan obertes tant als alumnes d’Aula com als d’altres escoles, i comporten una ajuda econòmica depenent de la situació financera de la família. La beca contempla el finançament complet o parcial de les quotes escolars, la matrícula, els llibres, les despeses de material, els viatges i les activitats relacionades amb les matèries cursades.

Aquest programa de beques va dirigit a alumnes apassionats per la filosofia, la literatura, les arts, la història i les llengües i ofereix la oportunitat d’anar més enllà en la seva curiositat pel món de les humanitats i les ciències socials.

El Batxillerat de Ciències Socials prioritza les àrees d’economia, matemàtiques i història. Es pot cursar el batxillerat nacional o una doble titulació (IB o Batxibac).

El Batxillerat d’Humanitats, prioritza les àrees lingüístiques (opció de tres llengües modernes i una clàssica), les arts i la literatura. Es pot cursar el batxillerat nacional o amb l’opció de la doble titulació en Batxibac.

 • Edat de l’alumne/a: la beca va dirigida a alumnes que actualment cursen 4t d’ESO.
 • Cursos que cobreix la beca: 1r i 2n de Batxillerat.
 • Requisits: L’alumne ha de tenir uns bons resultats acadèmics i una actitud de compromís, motivació, col·laboració, bona disposició i curiositat per tal d’aprofitar l’oportunitat que la beca constitueix.
  Dates rellevants
   – Terminis d’inscripció: del 10 de gener al 18 de març 2022
  Prova d’accés: dissabte 9 d’abril de 2022 (a les 9h)
  Procés d’entrevistes: a finals d’abril 2022
 • Procés per sol·licitar la beca de batxillerat:
  1. Omplir aquest formulari i enviar-lo a beques@aula-ee.com
  2. Un cop valorada la sol·licitud, ens posarem amb contacte amb vostès perquè l’alumne vingui a fer les proves acadèmiques:- Llengua catalana i llengua castellana
   – Matemàtiques aplicades a les ciències socials (s’avaluen competències)
   – Ciències socialsLes proves s’ajusten al temari que els alumnes han de tenir assumit, segons el currículum LOMCE, al finalitzar el segon trimestre de 4t d’ESO.
   El nivell de llengua estrangera recomanable és el B2 en anglès i francès (en cas de voler accedir al Batxibac
   l’acreditació de B1 és obligatòria).El dia de les proves caldrà dur el DNI i l’expedient acadèmic (notes finals de 3r d’ESO i notes de la primera avaluació de 4t d’ESO).
  3. Aquells que obtinguin millors resultats de les proves hauran de fer l’entrevista personal amb els 4 membres de la Junta Gestora.

“Aula em va regalar dos anys meravellosos en la meva vida, aprenent i fent coses que d’una altra manera mai hauria tingut. Va ser un gran repte? Sí. Ho tornaria a fer? Sempre”

Martina Dipasquale, promoció Àneu 2018
Estudiant de Grau en Polítiques i Relacions Internacionals
(Universitat Essex, Regne Unit)

Entrevista a María Lola Picón, becada a l’escola: Descarregar

Entrevista a Martina Chiara Dipasquale, becada a l’escola: Descarregar

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54