Autocars

L’escola ofereix 15 línies d’autocar

Horaris:

  • Arribada a l’escola: 8.30h cada dia
  • Sortida de l’escola:
    • Dimecres: 13h. A les 17.30h surten dues línies especials per als alumnes que fan extraescolars.
    • Resta de dies: a les 17.30h

Rutes disponibles:

Als autocars hi conviuen alumnes de totes les edats, i per això cada autocar té un/a acompanyant que vetlla per la bona convivència, seguint la mateixa línia de valors que transmetem a l’escola.

Poden fer seguiment de l’autocar en temps real, per calcular els temps d’arribada en funció del trànsit, directament al web de Nizatour.


Modalitats d’ús

  • Complet: anada i tornada tots els dies de dilluns a divendres.
  • Només dimecres al migdia: tornada a les 13h. Aquesta opció està disponible des del moment que comencen les activitats extraescolars a l’escola i en funció de si queden vacants als autocars.

Els alumnes de Batxillerat, donat que tenen horaris especials d’entrada i sortida, tenen a la seva disposició un servei especial llançadora que surt d’Avinguda Diagonal / Tinent Coronel Valenzuela i arriba a l’escola a les 7.55h. Podran fer la sol·licitud a principi de curs a través d’un formulari que s’habilitarà al web.

Com sol·licitar el servei?

Si volen sol·licitar el servei diari per primer cop, demanar un canvi permanent de parada o donar-se de baixa, ho poden fer a través del formulari que habilitarem a la web abans del 15 de juliol. Si volen sol·licitar el servei d’autocars de dimecres al migdia ho hauran de fer abans del 23 de setembre.

Si l’any passat ja utilitzaven el servei d’autocars diari i no necessiten fer cap canvi de parada, no és necessari que ens ho notifiquin.

Com notificar un canvi puntual?

A través d’aquest formulari poden avisar-nos d’una incidència puntual: un canvi de parada o un dia que vindran a recollir els seus fills i no faran ús del servei d’autocars, per exemple.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54