Extraescolars

Amb les activitats extraescolars els alumnes troben una oportunitat per desenvolupar els seus interessos culturals, artístics o esportius més enllà de les classes

Els alumnes es poden apuntar a gran varietat d’activitats extraescolars dimecres a la tarda, i a activitats musicals els migdies. Els alumnes de secundària poden formar part dels equips esportius de l’escola.


Activitats musicals de migdia:

  • Coral: a partir de 2n de primària i fins a 1r d’ESO.
  • Orquestra: de 2n a 2n de batxillerat.

Les activitats de dimecres per la tarda són:

Parvulari1r i 2n de primàriaDe 3r a 6è de primària
Natació (Penguins)
Plàstica i manualitats
Teatre i expressió corporal en francès
Dansa en anglès
Escacs
Escoles esportives
Esgrima
Iniciació Musical
Natació (Penguins)
Plàstica i manualitats
Teatre en anglès
Tennis (Bardou-Saez Tennis Academy)
Dansa en anglès
Entrenament d’equips esportius (a partir de 4t)
Escacs
Escoles esportives
Esgrima
Gimnàstica rítmica
Ioga
Llenguatge musical
Plàstica
Teatre en anglès
Teatre en francès
Tennis (Bardou-Saez Tennis Academy)

Dansa en anglès

Treballa la coordinació de ritme i música, la flexibilitat, la força, l’equilibri, la postura, l’esquema corporal i l’orientació espai-temps. En fer les classes en anglès, els alumnes adquiriran vocabulari pràctic aplicable al dia a dia.

Escacs

Ajuden a desenvolupar la formació intel·lectual i de valors, a millorar la seva capacitat de raonament i creativitat, i a incrementar el seu nivell d’atenció.

Escoles esportives

Iniciació esportiva a través de jocs populars i primer contacte amb els esports col·lectius.

Gimnàstica rítmica

Es treballa la psicomotricitat, el coneixement del propi cos i aspectes de la seva estructura funcional.

Esgrima

Com a esport per transmetre respecte, esportivitat, esforç i cooperació, desenvolupant coordinació, agilitat i equilibri.

Iniciació i llenguatge musical

Iniciació al llenguatge musical mitjançant jocs i activitats. Els alumnes fomenten les seves capacitats rítmiques, auditives, vocals, sensitives i creatives.

Ioga

Iniciació als exercicis de respiració, postures de ioga i relaxació amb la finalitat d’afavorir la concentració, l’atenció i l’estabilitat emocional. El taller introduirà la seqüència de postures clàssiques del ioga a través de jocs i activitats imaginatives.

Natació

Iniciació a la natació pels alumnes de parvulari i primer cicle de primària. En piscina d’aigua salada especialment dirigida als més petits, on cada professor treballarà amb un grup reduït de màxim de 4 alumnes.

Plàstica i manualitats

Aplicada en diferents nivells des de J3 fins a 6è, els alumes aprenen a ser creatius i a treballar amb diferents tècniques i materials. Els ajuda a desenvolupar la seva intel·ligència i la sensibilitat artística.

Teatre en anglès o francès

L’objectiu és que els alumnes adquireixin una major capacitat per a l’expressió lingüística i corporal. 
Reforça i desenvolupa l’expressió oral i corporal, fomentant la creativitat individual, el treball en equip, el respecte i l’alegria de compartir.

Teatre i expressió corporal en francès

Els alumnes prenen consciència del seu cos i descobreixen la seva capacitat d’expressió.

Tennis

En el nivell d’iniciació es fomenta el treball en exercicis de familiarització amb l’entorn i en exercicis de psicomotricitat i coordinació per desenvolupar millor els moviments del tennis

En nivells superiors es treballa per aconseguir les bases correctes del tennis treballant amb la repetició la tècnica per tal d’assolir amb èxit els intercanvis en la pista.

Per a qualsevol consulta sobre les activitats extraescolars poden posar-se en contacte amb nosaltres a: extraescolar@aula-ee.com


Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca