Llibres de text i lectures

És necessari que al setembre els alumnes portin els llibres de text i lectures obligatòries que corresponen al seu curs:

Primària

Secundària

Batxillerat

L’escola ofereix el servei per a la reserva de llibres de text i posterior lliurament a l’escola.

Poden sol·licitar-ho fent servir la clau que els hem enviat per email a través d’aquest enllaç: https://escoles.dispe.cat/aula

Els preus incorporen un 5% de descompte respecte del PVP. La segona quinzena juliol es girarà un rebut -al compte corrent on estan domiciliades les quotes escolars- per l’import que s’indica en la comanda en concepte de reserva dels llibres. Al setembre, un cop lliurats els llibres, es girarà la totalitat de la seva comanda, descomptant-ne l’import de la reserva.

En el moment de fer la reserva en línia, rebran un correu electrònic amb la confirmació de la comanda. Per qualsevol seguiment posterior hauran de conservar el número de comanda i la seva confirmació.

DATA LÍMIT per fer la reserva en línia amb la garantia* d´entrega el primer dia de curs: 19 de juliol de 2021

S’acceptaran comandes rebudes del 20 al 29 juliol, però no es garantirà l´entrega de tots els llibres a principis de curs, poden quedar articles pendents que anirem lliurant un cop iniciat el curs.

*Dependrà sempre de l´estoc del editor.

Canvis i anul·lacions en la reserva: Fins al 29 de juliol poden fer modificacions a la seva comanda, o anul·lacions totals mitjançant un correu electrònic a l’adreça web@dispe.cat, indicant el número de reserva, el nom i cognoms de l’alumne i el curs que farà el 2021-2022.

Després del 29 de juliol NO es podran fer modificacions en la reserva ni cancel·lar-la.
Reclamacions: Si hi ha algun problema de lliurament, tenen fins al 30 de setembre per reclamar qualsevol llibre que per error no s’hagués entregat correctament.

Devolucions de llibres:

En el cas d’haver de retornar algun llibre dels adquirits, s’admetran aquestes devolucions dins el termini de 7 dies des del lliurament dels llibres a l’alumne, cal tenir en compte que els articles indicats a la web amb el número (2) no poden ser tornats ni cancel·lats, al tractar-se de llibres importats per comanda.

Cal seguir el següent el procediment:

  • Enviar un e-mail a web@dispe.cat
  • Indicar els llibres que vol retornar.
  • Indicar el número de reserva.

Dispe enviarà un e-mail confirmant la devolució. És imprescindible aquesta confirmació. Posteriorment es procedirà a la rectificació de la comanda a efectes del cobrament de l’import restant. Els llibres retornats s’han de lliurar a l’escola juntament amb la còpia del mail de confirmació de la devolució a:

  • Secretaria de Primària (Sra. Paki Marín)
  • Mediateca de Secundària (Sres. Noemí Nevado o Ester Cornet)

Per a qualsevol dubte sobre els llibres, o per resoldre incidències una vegada lliurats, poden contactar per correu electrònic a llibrestext@aula-ee.com

Intercanvi de llibres

A l’Espai famílies, trobaran un fòrum (denominat “Intercanvi”) on podran contactar amb altres famílies de l’escola per realitzar intercanvis de material escolar i llibres de text. Aquest espai estarà obert fins al divendres 30 de juliol.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca