Bourses

Le programme de bourses a pour objectif de favoriser l’égalité des chances, de capter les talents et de valoriser l’effort, la capacité, la motivation et la préparation des élèves.

Bourses sociales

En fonction des besoins de la famille, la bourse prend en charge partiellement ou intégralement les dépenses. La bourse intégrale comprend : les frais de scolarité, sorties, séjours et frais d’inscription.

 • Conditions d’obtention : La première condition correspond à des critères économiques de ressources faibles. Toutefois, il est important que l’élève manifeste de la motivation et du potentiel pour apprendre et tirer profit de l’opportunité offerte par la bourse.
 • Délais de demande: 28/01/2021 – 20/03/2021
 • Démarches à suivre pour demander la bourse :
  1. Envoyer la documentation suivante à l’adresse électronique beques@aula-ee.com:
   • Lettre de motivation de demande de bourse.
   • Photocopie de la CNI.
   • Photographie d’identité récente.
   • Dossier scolaire de l’élève.
   • Dernière déclaration d’impôts sur le revenu de tous les membres du foyer (ou déclaration d’ IVA ou IRPF dans le cas des travailleurs indépendants en Espagne).
  2. Après examen de la demande, nous vous contacterons pour convenir d’un entretien personnel avec la famille.
  3. Si l’école et la famille considèrent que l’élève peut être candidat pour l’obtention de la bourse, il sera soumis à une épreuve écrite de raisonnement et de langues, ainsi qu’à un entretien personnel.

*https://www.aula-ee.com/politica-de-privacitat

Testimoni d’un ex-alumne becat: Fran Oteo

Entrevista a María Lola Picón, becada a l’escola: Descarregar

Comentaris d’alumnes amb beca:

“De mi paso por Aula me llevo dos huellas que han marcado, no sólo mi carrera profesional, sino mi vida personal. Por un lado, una curiosidad desbordante por el saber, ya sea humanístico o científico, y por otro, la entereza suficiente para conseguir mis objetivos. Y se lo debo a esos profesores enamorados de su profesión y materia, siempre dispuestos a ayudarte a dar ese paso más allá. Un empuje que me llevó a no cerrarme puertas, ni en la universidad, ni en el máster, y a disfrutar incluso de los retos más desafiantes que estos me propusieron.”
Leo Alcibar – Promoció Àrtic

“Rebre una beca per estudiar a Aula Escola Europea va ser una de les millors oportunitats que he tingut a la meva vida. Després de finalitzar la carrera en enginyeria informàtica, puc veure realment com m’han servit els meus anys a l’escola, i he arribat a la següent conclusió: el coneixement es pot obtenir de moltes maneres, però els valors i la persecució de l’excel·lència són un llegat que t’acompanyarà tota la vida.”
Rafael Àvila – Promoció Àrtic

“Un cop finalitzats els meus estudis a Aula, estic fent la carrera d’enginyeria de materials en llengua anglesa, a l’EEBE. Crec que he fet bé escollint cursar-la en anglès, ja que, en comparació amb les classes de català i castellà, som poquets, i podem gaudir de classes més properes amb els professors. Un altre aspecte a favor és que hi ha gent molt diversa, tant d’aquí Barcelona, com de la resta del món, cosa que fa que aprenguem més enllà de l’àmbit acadèmic. En conclusió, m’hi trobo molt còmode, tant pels companys, com per com es desenvolupen les classes a la universitat.
Tot i que les enginyeries solen tenir fama de ser especialment difícils el primer quadrimestre, jo trobo que tinc un nivell més que satisfactori per poder superar-lo. Això també és degut a que ja havia cursat quatre de les cinc assignatures que tinc, que són càlcul, informàtica, física i química, fent que les classes siguin una continuació del que ja havia fet. Cursar-les en anglès ho vaig trobar un avantatge, ja que en ciències és la llengua que predomina, i facilita la recerca de documents i notícies.
La veritat és que m’he adonat que haver anat a Aula m’ha donat la facilitat de dominar quatre llengües, seguir una rutina i un rigor en el treball, tenir esperit crític per cercar informació vàlida i per contrastar resultats, i sobretot, gaudir d’una base acadèmica àmplia per fer front als diversos problemes que se’m plantegin.”
Pep Alis Nknogo – Promoció Logos

Contact

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca