Junta general ordinaria d’accionistes 2020

CONVOCATÒRIA

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA D’ACCIONISTES

L’Administrador únic de la Societat convoca als accionistes a la Junta General Ordinària d’accionistes d’Aula, Escuela Europea, S.A., que se celebrarà al domicili social, Avinguda Mare de Déu de Lorda, 34-36, a Barcelona, el dilluns 16 de març de 2020 a les 18:00 h. en única convocatòria, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1r
Examen i aprovació, si s’escau, dels Comptes Anuals abreujats (Balanç, Compte de pèrdues i guanys i Memòria), corresponents a l’exercici de l’1 de setembre del 2018 al 31 d’agost del 2019, la proposta de l’aplicació del resultat i la gestió de l’Administrador Únic.

2n
Reducció de capital en un import nominal de 62.203,50 euros mitjançant amortització de 1.035 accions pròpies.

Modificació de l’article 5è dels estatuts socials.

3r
Nomenament d’Auditor de Comptes.

4t
Precs i preguntes.


Delegació de facultats a favor de l’administrador únic i el seu representant per a l’elevació a públic dels acords socials adoptats.

A partir de la data de publicació d’aquesta convocatòria i en compliment d’allò previst per la llei de Societats de Capital, els accionistes poden examinar en el domicili social de la companyia, així com sol·licitar l’entrega o tramesa de forma immediata i gratuïta, dels documents que han de ser sotmesos a l’aprovació de la Junta: Text íntegre dels Comptes Anuals abreujats (Balanç, Compte de pèrdues i guanys i Memòria), informe d’auditoria, així com l’informe sobre el punt segon de l’ordre del dia, que conté el text íntegre de la proposta de modificació de l’article 5 dels estatuts socials.

Igualment es recorda als accionistes el dret que els assisteix d’aclariment i informació previst a l’article 197 de la llei de Societats de Capital.

Els accionistes que no assisteixen a aquesta Junta General d’Accionistes poden fer-se representar per una altra persona, complint els requisits exigits pels Estatus i la Llei.

Barcelona, 31 de gener de 2020

L’Administrador Únic, Fundació Aula Escola Europea

Representant persona física, D. José Manuel Lara García

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca