Beques

El programa de beques té per objectiu afavorir la igualtat d’oportunitats, captar talent i donar valor a l’esforç, la capacitat, la motivació i la preparació dels alumnes

Disposem de dos tipus de beques per a aquells alumnes que ho necessitin:

 • beques de caràcter social: per a alumnes de fora de l’escola des de 4t de primària amb pocs recursos econòmics.
 • beques a l’excel·lència: per a alumnes de batxillerat de ciències socials i humanitats.

Degut a le circumstàncies extraodinàries que estem vivint, la convocatòria de proves per a les beques Cellex i de la Fundació queden ajornades sine die. Tan aviat com puguem establir un nou calendari els ho farem saber.

Beques de caràcter social

Depenent de les necessitats de la família, la beca cobreix les despeses econòmiques de manera total o parcial. La beca total inclou: quotes escolars, sortides, estades i drets de matriculació.

 • Requisits: El primer requisit és una situació econòmica de pocs recursos, però igual d’important és que l’alumne tingui motivació i potencial per aprendre i aprofitar l’oportunitat que li dona la beca.
 • Termini de sol·licituds i resolució: Per al curs 2020-2021, es pot sol·licitar la beca des de setembre de 2019 fins al 28 de febrer de 2020. La resolució s’enviarà per correu electrònic abans del 27 de març de 2020.
 • Procès per sol·licitar la beca:
  1. Enviar la següent documentació al correu electrònic beques@aula-ee.com:
   1. Carta de motivació de la sol·licitud de la beca.
   2. Fotocòpia del DNI.
   3. Foto actual mida carnet.
   4. Expedient acadèmic de l’alumne.
   5. Última declaració de renda i dues nòmines de tots els membres de la unitat familiar (o declaració d’IVA o IRPF en el cas dels autònoms).
  1. Un cop analitzada la sol·licitud, ens posarem en contacte amb vostès per fer una entrevista personal amb la família.
  2. En cas que tant l’escola com la família considerin que l’alumne pot ser candidat a la beca es faria una prova escrita de raonament i llengües i una entrevista personal amb l’alumne.

*Informació sobre protecció de dades: https://www.aula-ee.com/politica-de-privacitat

Beques a l’excel·lència

Són beques enfocades específicament als dos cursos de batxillerat d’humanitats i ciències socials, que cobreixen: quotes escolars, matrícula, llibres, material específic i activitats d’àmbit escolar.

 • Requisits: L’alumne ha de tenir uns bons resultats acadèmics i una actitud de compromís, motivació, col·laboració, bona disposició i curiositat per tal d’aprofitar l’oportunitat que la beca constitueix.
  Terminis d’inscripció: entre el 3 de febrer i el 22 de març de 2020
  Prova d’accés: dissabte 28 de març de 2020 (horari de tarda)
  Procés d’entrevistes: durant la segona quinzena d’abril
 • Procés per sol·licitar la beca de batxillerat:
  1. Omplir aquest formulari i enviar-lo a beques@aula-ee.com
  2. Un cop valorada la sol·licitud, ens posarem amb contacte amb vostès perquè l’alumne vingui a fer les proves acadèmiques. Aquell dia caldrà dur el DNI i l’expedient acadèmic.
  3. Aquells que obtinguin millors resultats de les proves hauran de fer l’entrevista personal amb els 4 membres de la Junta Gestora.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca