Donacions per Aula Escola Europea

Gràcies per contribuir a una educació de qualitat.

Aula Escola Europea és una Fundació Privada i com a tal no rep subvencions per part d’entitats governamentals. Gràcies al suport dels donants, l’escola pot dur a terme diferents projectes.

Actualment, estem recollint fons pels projectes següents:

 • Programa de Beques, amb el que l’escola vol garantir que la manca de recursos econòmics no sigui una barrera per accedir a una educació d’alt nivell (informació sobre les beques que oferim aquí).
 • Projecte Aula 2030, per aconseguir ser una escola neutra de carboni l’any 2030. (Per als detalls d’aquest projecte poden consultar aquest enllaç).

Tothom hi pot participar!
Només cal omplir el formulari que trobaran a continuació.

   
  10005002501005030Altra quantitat

  MensualTrimestralAnualDonatiu puntual


  Deixar en blanc per no limitar el nombre de vegades.
  Important: Per fer un donatiu anònim deixi en blanc aquests camps.

  La deducció fiscal per als primers 150€ és del 75%. A partir dels 150€, la deducció és del 30%, però puja al 35% si el donant fa més de 3 anys que dona de forma regular.

  Població*
  Targeta de crèditDomiciliacióTransferència

  Pot fer una transferència al número de compte ES04 0049 0249 81 2410293916, indicant en el concepte el seu nom i que és un donatiu.

   

   


  "Potser ara més que mai cal donar l'opció, per a qui pugui i vulgui, de fer donacions a l'escola? L'escola fa un esforç, i algunes famílies poden fer-lo també. Entre tots... millor. A mi m'interessaria."

  "Gràcies a tota la comunitat Aula per l'immens esforç que estan duent a terme per a adaptar-se a aquesta situació. Per part nostra, si tenen pensat crear un fons per a famílies que el puguin necessitar, no és necessari que ens retornin la meitat de la quota d'autocar i de cantina del mes de març. Tots hem de sumar en l'esforç que la situació crítica requereix."

  "Se m'ha ocorregut arran de parlar amb alguns pares, i veient que la crisi del Covid els ha perjudicat enormement. Em sabria greu que hi hagi alumnes actuals que si s'allarga la crisi, el curs que ve no puguin continuar. Hem pensat que es podria apadrinar a un nen de l'Aula. A mi m'agradaria fer-ho. Ens pot passar a qualsevol. És important per als quals creiem en l'educació d'Aula."

  Redirigint...

  Contacte

  Av. Mare de Déu de Lorda, 34
  Barcelona 08034 T 93 203 03 54