Trabajar con nosotros

Aula Escola Europea és un centre experimental amb afany continu de millora i obert al món, té autonomia curricular i segueix una metodologia pròpia. Per això, treballem contínuament per ser una escola capdavantera basada en l’esperit educatiu de la recerca i la descoberta, on cada alumne traci amb valentia el seu propi camí. Aquesta aproximació és compartida entre docents i alumnes, propiciant l’assumpció del risc necessari per créixer d’una manera personal.

El docent d’Aula provoca la passió per aprendre en el seu alumnat i ho fa de l’única manera possible: compartint aquesta passió, encenent l’espurna de la descoberta a les seves classes. Per aquest motiu, busquem persones a qui els apassioni ensenyar i que transmetin el seu entusiasme per aprendre als alumnes. Dotades de coneixements amplis en la seva matèria d’expertesa, així com de pensament crític i innovador. És essencial un esperit de col·laboració amb els companys i ganes de formar part d’un equip dinàmic.

Aula ofereix un espai on créixer com a docent. En el context del programa d’Aula Recerca, cada curs, es duen a terme tres projectes de recerca liderats cadascun per dos docents. Aquests projectes suposen una oportunitat per investigar aspectes concrets de l’ensenyament, desenvolupar noves pràctiques i implementar-les a l’escola.

Profesor de física para ESO IV y Bachillerato

  • Asignatura: física
  • Lengua en que se imparte: catalán, castellano y/o anglés
  • Sección: Secundaria y Bachillerato
  • Formación necesaria: licenciado (o doctor) en Ciencias Físicas
  • Formación deseable: nivel avanzado de anglés
  • Horas de jornada laboral: 13h a la setmana (media jornada)
  • Fecha de inicio: septiembre 2023

Si està interessat/da en alguna d’aquestes posicions o vol fer-nos arribar seu CV, pot fer-ho enviant un email a info@aula-ee.com

Contacto

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54