Nit d’Art i Estels

Amb l’objectiu de recaptar fons pel programa de beques d’Aula, hem organitzat una NIT D’ART I ESTELS a la Fundació Miró el dilluns, 30 d’octubre que començarà a les 19:30 h. Amb motiu de l’exposició més esperada de l’any, Miró-Picasso, hem organitzat un acte exclusiu per AULA on podrem gaudir de visites guiades per experts en grups reduïts i d’un sopar còctel. També hi haurà alguna altra sorpresa que estem preparant amb molta il·lusió i que ens reservem per aquella nit. (més detalls sobre l’esdeveniment més avall). Els esperem!

Per assistir a l’esdeveniment, cal omplir el següent formulari indicant l’idioma i torn en què vol la visita guiada per experts, i fer el pagament. Si convida i paga per altres assistents no dubti posar els noms i cognoms de tots ells.

Inscripcions tancades

Fundació Aula Escola Europea

Order code Must be between 4 and 8 characters
Order Description Must have less than 125 characters
Quantity to pay Must specify a quantity
Pay

LA NOSTRA CAUSA

L’objectiu de l’esdeveniment en el qual han col·laborat alumnes, mestres, famílies i la direcció de l’escola, és recaptar fons pel programa de beques, perquè infants de famílies amb manca de recursos econòmics puguin disposar d’una educació d’alt nivell a AULA, afavorint així la igualtat d’oportunitats. És aquest també, un aspecte importantíssim que ajuda a la diversitat de l’escola i del qual només se’n beneficien els nostres alumnes i les seves famílies. 

L’EXPOSICIÓ

L’exposició Miró-Picasso és un projecte conjunt i únic de la Fundació Joan Miró i del Museu Picasso de Barcelona que tindrà lloc de manera simultània a les dues institucions, entre el 20 d’octubre del 2023 i el 25 de febrer del 2024. L’exposició s’organitza al voltant de sis grans eixos cronològics i temàtics i aplegarà un conjunt de més de 250 obres provinents de col·leccions públiques i privades d’arreu del món amb l’objectiu de mostrar, un al costat de l’altre, dos artistes que van transformar amb veu pròpia i una intensitat plàstica sense precedents, l’art del segle XX. Més informació.

VISITES GUIADES

Les visites guiades s’ofereixen en català i en castellà i en dos torns 19:30 i 20:15. Aquestes començaran puntualment. Indiqui en el formulari en quin idioma i a quin torn vol la visita.

EL SOPAR CÒCTEL

El sopar còctel començarà a les 21:15, un cop finalitzin les visites guiades, i tindrà lloc al Pati Nord de la Fundació Miró que disposa d’unes vistes úniques de la ciutat de Barcelona. Hi haurà taules perquè els que vulguin seure puguin fer-ho, però serà servit a peu dret. Serà un bon moment per connectar amb altres famílies d’Aula, mestres, equip directiu de l’escola i membres del patronat. L’esdeveniment conclourà a les 23:00.

COM ARRIBAR-HI

La Fundació Miró està situada al Parc de Montjuïc (08038 Barcelona). S’hi pot arribar amb els autobusos TMB: 55 i 150 i amb el Funicular de Montjuïc que va del Paral·lel al Parc de Montjuïc (metro Paral·lel, tarifa integrada) també de TMB. Si s’hi arriba amb transport privat no hi ha aparcament privat, però es pot aparcar al carrer.

CODI DE VESTIMENTA

Semiformal.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54