Activitats del mes d’octubre

30/09/2019

Aquí poden consultar totes les activitats complementàries del mes d’octubre de 2019.


Dimarts 1 Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups PVI A, E i I. A les 19.00h.
Dimecres 2 Sortida convivència: “Època Medieval”. Grup Aurum A. Sr. Portell i Sr. Leguizamon. Sortida 9.00h; tornada divendres 4, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Rosselló. Grup PVI A. Sra. Arnal i Sr. Porqueras. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 4, a les 16.30h. Autocar.

Dijous 3 Sortida al CRAM del Prat de Llobregat: “tortugues marines”, “un mar d’esperança” i “un animal a la platja”. Grups J4 A, E i B. Tot el dia. Autocar.
Divendres 4 Sortida a Can Xaragall de Llinars del Vallès: “Ruta de la tardor”. Grups J5 A, E i B. Tot el dia. Autocar.
Dimarts 8 Sortida convivència a “El Rourell”, “Les Preses” i “Mas Coromina”. La Garrotxa. Grups PIV A, E i B. Sres. Serradell, Martín, Mijans, Rodríguez, Massana i Jiménez. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 11. Autocar.

Reunió informativa pares de PI A, E i B sobre el projecte de lectura Bindig. A les 16.00h.

Dimecres 9 Sortida convivència: “Època Medieval”. Grup Aurum E. Sra. LoCascio i Sr. Moreno. Sortida 9.00h; tornada divendres 11, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Delta de l’Ebre. Grup Crescendo E. Sra. Bastons i Sra. Vinyoles. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 11, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Rosselló. Grup PVI E. Sra. Pastells i Sr. Buruaga. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 11, a les 16.30h. Autocar.

Sortida convivència a “Alberg Casal Sant Miquel” de Sant Miquel de Campmajor. Grups PIII A, E i B. Sres. Estrada, Ferrer, Pena i Gran i Sr. Balcells. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 11. Autocar.

Sortida convivència a “Can Puig” de Sant Salvador de Guardiola. Grups PI A, E i B. Sres. Antequera, Guillamon, Samsó, Font i Gomariz. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 11. Autocar.

Divendres 11 Sortida a la Sala d’Exposicions de la Pedrera: exposició “Bill Viola. Miralls de l’invisible”. Alumnes de Practicum d’Art del grup Darwin. Sra. Angelet i Muñoz. Tarda.
Dilluns 14 Sortida convivència a la Vall d’Àneu. Grups PV A, E i I. Sres. Clariana, Santiago, Valdés, Lozano, Rigga i Gran i Sr. Balsells. Tonada divendres 18. Autocar.

Sortida convivència al “Molí de la Riera” de Sant Pere de Torelló. Grup PII A. Sres. Cairol i Lemke. Sortida a les 9.00h; tornada dimecres 16. Autocar.

Dimarts 15 Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups PI A, E i B. A les 19.00h.

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups PIV A, E i B. A les 19.00h.

Dimecres 16 Sortida convivència: “Època Medieval”. Grup Aurum I. Sra. Ansorena i Sr. Shull. Sortida 9.00h; tornada divendres 18, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Delta de l’Ebre. Grup Crescendo I. Sra. Novella i Sra. Angelet. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 18, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Rosselló. Grup PVI I. Sra. Rodríguez i Sra. Arnal. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 18, a les 16.30h. Autocar.

Dijous 17 Sortida al Teatre Nacional de Catalunya: “La Rambla de les floristes” de J.M. Sagarra. Grup Sophie Germain A i E. Sres. Estadella i Melo i Sr. Nofre. A les 20h.
Dilluns 21 Sortida al Museu Egipci: Visita guiada i taller d’escriptura jeroglífica. Grup Crescendo A. Sra. Sanz i Sr. Buruaga. Matí. Autocar.

Sortida convivència al “Molí de la Riera” de Sant Pere de Torelló. Grup PII B. Sres. Álvarez i Font. Sortida a les 9.00h; tornada dimecres 23. Autocar.

Sortida tutoria al centre de Barcelona. Grups Àgora A, E i I. Sres. Domingo i Woodward i Sr. Domínguez. Tot el dia. Autocar.

Dimarts 22  

Sortida a la Jardineria Bordas de Gavà: “Tenim cura de les plantes”. Grup J3 E. Tot el dia. Autocar.

Sortida a la Jardineria Bordas de Gavà: “Tenim cura de les plantes”. Grup J3 A. Tot el dia. Autocar.

Dimecres 23 Sortida convivència al Delta de l’Ebre. Grup Crescendo A. Sra. Sanz i Sr. Buruaga. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 25, a les 17.00h. Autocar.
Dijous 24 Sortida a la Jardineria Bordas de Gavà: “Tenim cura de les plantes”. Grup J3 B. Tot el dia. Autocar.

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups Aurum A, E i I. A les 19.00h.

Divendres 25 Cicle d’història III: “Empúries: els grecs a Catalunya”. Grups PV A, E i I. Sres. Clariana, Santiago i Valdés. Tot el dia. Autocar.
Dimarts 29 Sortida al Museu Egipci: Visita guiada i taller d’escriptura jeroglífica. Grup Crescendo E. Sra. Bastons i Sr. Leguizamon. Matí. Autocar.

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups PII A, E i B. A les 19.00h.

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups PIII A, E i B. A les 19.00h.

Dijous 31 Festiu a elecció de l’escola

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca