Activitats del mes d’octubre

30/09/2019

Aquí poden consultar totes les activitats complementàries del mes d’octubre de 2019.


Dimarts 1 Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups PVI A, E i I. A les 19.00h.
Dimecres 2 Sortida convivència: “Època Medieval”. Grup Aurum A. Sr. Portell i Sr. Leguizamon. Sortida 9.00h; tornada divendres 4, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Rosselló. Grup PVI A. Sra. Arnal i Sr. Porqueras. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 4, a les 16.30h. Autocar.

Dijous 3 Sortida al CRAM del Prat de Llobregat: “tortugues marines”, “un mar d’esperança” i “un animal a la platja”. Grups J4 A, E i B. Tot el dia. Autocar.
Divendres 4 Sortida a Can Xaragall de Llinars del Vallès: “Ruta de la tardor”. Grups J5 A, E i B. Tot el dia. Autocar.
Dimarts 8 Sortida convivència a “El Rourell”, “Les Preses” i “Mas Coromina”. La Garrotxa. Grups PIV A, E i B. Sres. Serradell, Martín, Mijans, Rodríguez, Massana i Jiménez. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 11. Autocar.

Reunió informativa pares de PI A, E i B sobre el projecte de lectura Bindig. A les 16.00h.

Dimecres 9 Sortida convivència: “Època Medieval”. Grup Aurum E. Sra. LoCascio i Sr. Moreno. Sortida 9.00h; tornada divendres 11, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Delta de l’Ebre. Grup Crescendo E. Sra. Bastons i Sra. Vinyoles. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 11, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Rosselló. Grup PVI E. Sra. Pastells i Sr. Buruaga. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 11, a les 16.30h. Autocar.

Sortida convivència a “Alberg Casal Sant Miquel” de Sant Miquel de Campmajor. Grups PIII A, E i B. Sres. Estrada, Ferrer, Pena i Gran i Sr. Balcells. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 11. Autocar.

Sortida convivència a “Can Puig” de Sant Salvador de Guardiola. Grups PI A, E i B. Sres. Antequera, Guillamon, Samsó, Font i Gomariz. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 11. Autocar.

Divendres 11 Sortida a la Sala d’Exposicions de la Pedrera: exposició “Bill Viola. Miralls de l’invisible”. Alumnes de Practicum d’Art del grup Darwin. Sra. Angelet i Muñoz. Tarda.
Dilluns 14 Sortida convivència a la Vall d’Àneu. Grups PV A, E i I. Sres. Clariana, Santiago, Valdés, Lozano, Rigga i Gran i Sr. Balsells. Tonada divendres 18. Autocar.

Sortida convivència al “Molí de la Riera” de Sant Pere de Torelló. Grup PII A. Sres. Cairol i Lemke. Sortida a les 9.00h; tornada dimecres 16. Autocar.

Dimarts 15 Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups PI A, E i B. A les 19.00h.

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups PIV A, E i B. A les 19.00h.

Dimecres 16 Sortida convivència: “Època Medieval”. Grup Aurum I. Sra. Ansorena i Sr. Shull. Sortida 9.00h; tornada divendres 18, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Delta de l’Ebre. Grup Crescendo I. Sra. Novella i Sra. Angelet. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 18, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Rosselló. Grup PVI I. Sra. Rodríguez i Sra. Arnal. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 18, a les 16.30h. Autocar.

Dijous 17 Sortida al Teatre Nacional de Catalunya: “La Rambla de les floristes” de J.M. Sagarra. Grup Sophie Germain A i E. Sres. Estadella i Melo i Sr. Nofre. A les 20h.
Dilluns 21 Sortida al Museu Egipci: Visita guiada i taller d’escriptura jeroglífica. Grup Crescendo A. Sra. Sanz i Sr. Buruaga. Matí. Autocar.

Sortida convivència al “Molí de la Riera” de Sant Pere de Torelló. Grup PII B. Sres. Álvarez i Font. Sortida a les 9.00h; tornada dimecres 23. Autocar.

Sortida tutoria al centre de Barcelona. Grups Àgora A, E i I. Sres. Domingo i Woodward i Sr. Domínguez. Tot el dia. Autocar.

Dimarts 22  

Sortida a la Jardineria Bordas de Gavà: “Tenim cura de les plantes”. Grup J3 E. Tot el dia. Autocar. Activitat aplaçada per mala previsió de temps. Pròximament informarem la nova data. 

Sortida a la Jardineria Bordas de Gavà: “Tenim cura de les plantes”. Grup J3 A. Tot el dia. Autocar. Activitat aplaçada per mala previsió de temps. Pròximament informarem la nova data. 

Dimecres 23 Sortida convivència al Delta de l’Ebre. Grup Crescendo A. Sra. Sanz i Sr. Buruaga. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 25, a les 17.00h. Autocar.
Dijous 24 Sortida a la Jardineria Bordas de Gavà: “Tenim cura de les plantes”. Grup J3 B. Tot el dia. Autocar.

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups Aurum A, E i I. A les 19.00h.

Divendres 25 Cicle d’història III: “Empúries: els grecs a Catalunya”. Grups PV A, E i I. Sres. Clariana, Santiago i Valdés. Tot el dia. Autocar.
Dimarts 29 Sortida al Museu Egipci: Visita guiada i taller d’escriptura jeroglífica. Grup Crescendo E. Sra. Bastons i Sr. Leguizamon. Matí. Autocar.

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups PII A, E i B. A les 19.00h.

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups PIII A, E i B. A les 19.00h.

Dijous 31 Festiu a elecció de l’escola

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca