Autocars

L’escola ofereix 15 línies d’autocar

Seguint les recomanacions de seguretat viària de la guàrdia urbana, hem modificat l’ubicació d’algunes parades. Recomanem revisar les parades a tots els usuaris.

Horaris:

  • Arribada a l’escola: 8.30h cada dia
  • Sortida de l’escola:
    • Dimecres: 12.45h. A les 17.15h surten dues línies especials per als alumnes que fan extraescolars.
    • Resta de dies: a les 17.10h

Rutes disponibles:


Modalitats d’ús

  • Complet: anada i tornada tots els dies de dilluns a divendres.
  • Només dimecres al migdia: tornada a les 12.45h. Aquesta opció està disponible des del moment que comencen les activitats extraescolars a l’escola i en funció de si queden vacants als autocars.

Els alumnes de Batxillerat, donat que tenen horaris especials d’entrada i sortida, tenen a la seva disposició – a més del servei
regular- un servei especial llançadora que surt de la Plaça de Sants i arriba a l’escola a les 7.55h. Rebran un formulari específic.

Inscripcions

Les famílies que vulguin continuar utilitzant el servei amb les mateixes parades que el curs passat, no cal que ens ho notifiquin.

Aquestes altes o modificacions els seran confirmades per correu electrònic.

Formularis:

Als autocars hi conviuen alumnes de totes les edats, i per això cada autocar té un/a acompanyant que vetlla per la bona convivència, seguint la mateixa línia de valors que transmetem a l’escola.

Poden fer seguiment de l’autocar en temps real, per calcular els temps d’arribada en funció del trànsit, directament al web de Nizatour:Si us plau, consultin la normativa general d’utilització del servei de transport escolar.

Com notificar un canvi puntual?

A través d’Espai Famílies – Enllaços o a través d’aquest formulari poden avisar-nos d’una incidència puntual: un canvi de parada o un dia que vindran a recollir els seus fills i no faran ús del servei d’autocars, per exemple.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54