Activitats del mes d’octubre 2018

02/10/2018

Aquí poden consultar totes les activitats complementàries del mes d’octubre de 2018.


Dilluns 1 Sortida al Museu de les Matemàtiques de Catalunya: “Experiències matemàtiques”. Grup Àgora I. Sra. Marimon. Matí. Autocar.
Dimarts 2 Sortida al Museu de les Matemàtiques de Catalunya: “Experiències matemàtiques”. Grup Àgora E. Sra. Pastells. Matí. Autocar.

Reunió informativa pares de PI A, E i B sobre el projecte de lectura Bindig. A les 16.00h.

Dijous 4 Sortida al Museu de les Matemàtiques de Catalunya: “Experiències matemàtiques”. Grup Àgora A. Sr. Alemany. Matí. Autocar.

Sortida convivència al Rosselló. Grup PVI A. Sra. Arnal i Sr. Porqueras. Sortida a les 9.00h; tornada dissabte 6, a les 16.30h. Autocar.

Sortida convivència: “Època Medieval”. Grup Lumine A. Sr. Portell i Sra. Federico. Sortida 9.00h; tornada dissabte 6, a les 17.00h. Autocar.

Divendres 5 Sortida al CaixaForum: Exposicions “Una certa foscor” i “Turbulències”. Alumnes d’Humanitats de Logos. Sra. Muñoz i Sr. Robles. Tarda. Autocar.

Sortida a Can Xaragall de Llinars del Vallès: “Ruta de la tardor”. Grups J5 A, E i B. Tot el dia. Autocar.

Dilluns 8 Sortida convivència a “El Rourell”, “La Comademont” i “Mas Coromina”. La Garrotxa. Grups PIV A, E i B. Sres. Mas, Ginebreda, Martín, Gran i Rodríguez i Sr. Balsells. Sortida a les 9.00h; tornada dijous 11. Autocar.

Visita al taller de titelles de Teia Moner a Palau de Plegamans: “Fem un titella”. Grup J4 A. Matí. Autocar.

Dimarts 9 Sortida convivència a “Can Puig” de Sant Salvador de Guardiola. Grups PI A, E i B. Sres. Antequera, Álvarez, Martínez, Guillamon i Johansson i Sr. Viñeta. Sortida a les 9.00h; tornada dijous 11. Autocar.

Visita al taller de titelles de Teia Moner: “Fem un titella”. Grup J4 E. Matí. Autocar.

Dijous 11 Sortida a la Jardineria Bordas de Gavà: “Tenim cura de les plantes”. Grup J3 A. Tot el dia. Autocar.
Divendres 12 Festiu oficial.
Dilluns 15 Sortida convivència a la Vall d’Àneu. Grups PV A, E i I. Sres. Santiago, Lozano, Valdés, Rigga i Gran i Sr. Balsells. Tonada divendres 19. Autocar.

Sortida convivència al “Molí de la Riera” de Sant Pere de Torelló. Grup PII A. Sres. Pena i Pérez. Sortida a les 9.00h; tornada dimecres 17. Autocar.

Dimarts 16 Visita al taller de titelles de Teia Moner a Palau de Plegamans: “Fem un titella”. Grup J4 B. Matí. Autocar.
Dimecres 17 Sortida convivència a “La Granja” de Santa Maria de Palautordera. Grups PIII A, E i B. Sres. Mitjans, Ferrer, Estrada, Metais i Ginebreda. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 19. Autocar.

Sortida convivència al “Molí de la Riera” de Sant Pere de Torelló. Grups PII E i B. Sres. Cairol, García i Cayuela. Sortida a les 9.00h; tornada divendres 19. Autocar.

Dijous 18 Sortida convivència: “Època Medieval”. Grup Lumine E. Sra. LoCascio i Sra. Rodríguez. Sortida 9.00h; tornada dissabte 20, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Delta de l’Ebre. Grup Aurum A. Sra. Novella i Sra. Vives. Sortida a les 9.00h; tornada dissabte 20, a les 17.30h. Autocar.

Sortida convivència al Rosselló. Grup PVI I. Sra. Bastons i Sr. Buruaga. Sortida a les 9.00h; tornada dissabte 20 a les 16.30h. Autocar.

Divendres 19 Sortida a la Jardineria Bordas de Gavà: “Tenim cura de les plantes”. Grup J3 B. Tot el dia. Autocar.
Dimarts 23 Cicle d’història III: “Empúries: els grecs a Catalunya”. Grups PV A, E i I. Sres. Santiago, Valdés i Lozano i Sr. Balcells. Tot el dia. Autocar.

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups PI A i E. A les 19.00h.

Sortida a la Jardineria Bordas de Gavà: “Tenim cura de les plantes”. Grup J3 E. Tot el dia. Autocar.

Dijous 25 Sortida convivència a Saldes-Gósol. Grups Sophie Germain A, E i I. Sres. Melo i , Ventura i Srs. Villarroya, Alemany i Nofre. Tornada, dissabte 27 a les 14h. Autocar.

Sortida convivència: “Època Medieval”. Grup Lumine I. Sr. Robles i Sra. Federico.Sortida 9.00h; tornada dissabte 27, a les 17.00h. Autocar.

Sortida convivència al Delta de l’Ebre. Grup Aurum I. Sra. Vinyoles i Sra. Sanz. Sortida a les 9.00h; tornada dissabte 27, a les 17.30h. Autocar.

Sortida convivència al Rosselló. Grup PVI E. Sra. Pastells i Sr. Losantos. Sortida a les 9.00h; tornada dissabte 27, a les 16.30h. Autocar.

Reunió de professors i pares d’alumnes del grups PI B. A les 19.00h.


Sortides d’Aula Muntanya previstes per aquest curs:

  • 3 de febrer de 2019: Montseny /Montserrat. Durada d’un dia.
  • 25 i 26 de maig de 2019: Cavall dels vents. Durada de 2 dies amb una nit en un refugi d’alta muntanya.
  • 18, 19 i 20 de juny de 2019: Parc Nacional d’Ordesa, Monte Perdido. Durada de 3 dies, 2 nits allotjats en un refugi d’alta muntanya.

Contact Us

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca