Instal·lacions

Aula es troba en un entorn privilegiat, envoltat de vegetació mediterrània, al llindar del Parc de l’Oreneta i Collserola

Tres edificis diferenciats per parvulari, primària i secundària i batxillerat, amb diversitat i flexibilitat d’espais per adaptar-los a les necessitats dels alumnes i professors.


Aules: totes les aules tenen llum natural i estan equipades en funció de l’edat i necessitats dels alumnes. Tenim el privilegi de tenir espais amb unes vistes immillorables de la ciutat i l’entorn.

Laboratoris: a l’edifici de secundària hi ha 3 laboratoris de ciències totalment equipats per a la descoberta científica.

2 cuines i 3 menjadors: l’escola té dues cuines pròpies que serveixen als menjadors dels tres edificis.

Mediateca i espai lúdic: dos espais de mediateca als edificis de primària i secundària on els alumnes disposen de llibres, material audiovisual i revistes i diaris en les quatre llengües vehiculars de l’escola. Aquí poden estudiar, llegir, utilitzar les eines digitals i fer treballs en grup. La mediateca de secundària compta a més amb un espai específic de lectura.

Al parvulari hi ha un espai lúdic amb diferents jocs que ens permeten ajudar els alumnes en el seu aprenentatge i desenvolupament emocional.

Zones de joc: cada edifici compta amb els patis adequats i diferenciats segons l’edat i necessitats de l’alumne.

A parvulari, a mes, cada classe té una terrassa individual que permet que els alumnes puguin fer la classe també a l’aire lliure.

Espais esportius: els alumnes també disposen d’un pavelló esportiu de més de 2.000m2, pistes exteriors i sala de fitness.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54