Entorn i Instal·lacions

Aula es troba en un entorn natural, al llindar del Parc de l’Oreneta i Collserola

El recinte de l’escola ocupa un 23.500m2 i està situat molt a prop de la serra de Collserola, envoltat de natura i amb unes vistes immillorables de la ciutat i l’entorn.

Tres edificis diferenciats per parvulari, primària i secundària i batxillerat, amb
diversitat i flexibilitat d’espais per adaptar-los a les necessitats dels alumnes i
professors.

Aules: totes les aules tenen llum natural i estan equipades en funció de l’edat i necessitats dels alumnes.

Sales d’especialitat: comptem amb sales dissenyades específicament per l’aprenentatge de diferents matèries com ara la música, la plàstica i la informàtica. A l’edifici de secundària hi ha un taller de creació (amb impressora 3D, talladora làser, màquina de cosir, etc.).

Laboratoris: a l’edifici de secundària hi ha 3 laboratoris de ciències totalment equipats per a la descoberta científica.

2 cuines i 3 menjadors: l’escola té dues cuines pròpies que serveixen als menjadors dels tres edificis.

Mediateca: dos espais de mediateca als edificis de primària i secundària on els alumnes disposen de llibres, material audiovisual i revistes i diaris en les quatre llengües vehiculars de l’escola.

Seminaris: espais polivalents on els alumnes poden estudiar, llegir, utilitzar les eines digitals i fer treballs en grup.

Auditoris: tres auditoris als edificis de primària i secundària on els alumnes poden escoltar conferències i fer presentacions, concerts i obres de teatre.

Espais exteriors: cada edifici compta amb els espais exteriors adequats i diferenciats segons l’edat i necessitats de l’alumne. Aquests espais serveixen varies funcions: zona de jocs, activitats esportives i també permet que es puguin fer classes a l’aire lliure. L’escola també compta amb dos horts gestionats pels alumnes.

Espais esportius: els alumnes també disposen d’un pavelló esportiu de més de 2.000m2, pistes exteriors i sala de fitness.

Exteriors i Espais Esportius
(fotos)

ALTRES INFORMACIÓNS PRÀCTIQUES

Com arribar a l’escola?

Autobusos més propers: 113, V5, H4, 63, 68 i 78
Metro més proper: Reina Elisenda (FGC)
Autocar escolar: 15 línies (enllaç a les rutes d’autocar)

Autocars
Poden consultar les rutes dels autocars de l’escola aquí.

Horari
Poden consultar els horaris de l’escola aquí.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54