Final temporada 2021-22

21/06/2022

El passat dijous 16/6 vam posar punt i final a la temporada esportiva amb la celebració del Dia de l’Esport. Tots els nostres esportistes van participar en un partit de cloenda juntament amb els seus companys i companyes de promoció. Un matí ple de gols, bàsquets i punts! I com a cloenda, un reconeixement a cada un dels equips pel seu compromís i la seva voluntat de millora!

A més, durant el cap de setmana, es van jugar les fases finals i les trobades de Barcelona:

– El Cadet B femení de volei es va proclamar campió de Barcelona B, després de guanyar a l’escola AEE  Institut Jaume Balmes, tancant així una temporada inmaculada.

– El Prealeví A de fútbol va jugar un triangular de cloenda amb l’Escola Arrels i l’Artós Sports Club.

– El Lliga Jove de bàsquet va quedar sotscampió de Barcelona, després de perdre la final amb el Club Bàsquet Kobras A en un partit marcat per les lesions de les nostres jugadores.

– L’Aleví femení de bàsquet va quedar sotscampió de Barcelona, després de perdre la final amb l’Escola Virolai en un partit d’allò més igualat. A més, com a representant de Barcelona, van participar el dissabte a les trobades de Catalunya celebrades a Amposta, on van guanyar els dos partits amb l’Escola Puigverd i el CB Morell. Una temporada per enmarcar!

Cadet B femení volei, campiones de BarcelonaPre-Aleví A fútbol, trobada finalLliga Jove bàsquet, sotscampiones de BarcelonaAleví femení bàsquet, equip sotscampió de Barcelona, a la trobada de Catalunya celebrat a Amposta

Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu, que carregueu molt les piles i tornem al setembre!

1,2,3… AULA!

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54