Taller Aeronàutica espacial ~ GoSTEM Space

To Top
Taller realitzat per GoSTEM Space
A la web del Paper Air Challenge poden trobar més informació sobre el repte.
Mira aquest vídeo per saber què faràs durant els dies del taller.

 

Taller realitzat per GoSTEM Space
A la web de la ESA – 2023 European CanSat Competition poden veure el vídeo explicatiu “What is the Europea CanSat competition?”. 
Poden veure el vídeo de la Final CanSat 2022 – ESERO Spain.
Mira aquest vídeo per saber què faràs durant els dies del taller.

Taller Cinema ~ cinebAse / ESCAC

To Top

Ves al vídeo del taller de CinebAse.

Taller De King Kong a Einstein: ciència, tecnologia i ciència-ficció ~ Manuel Moreno (Dept. Física, UPC) i Ricard Ruiz (Escriptor)

To Top

Pels matins, amb Manuel Moreno Lupiáñez descobriran concepte i teories científiques per mitjà de pel·lícules, relats i còmics de ciència-ficció i realitzant experiments. Per la tarda, de la mà de Ricard Ruiz Garzón s’endinsaran en el procés de creació d’un relat curt de ciència-ficció.

Taller El somni de les Matemàtiques ~ eXplorium

To Top

eXplorium ha preparat un taller específic de Matemàtiques. Coneix la seva metodologia.

Taller Robotics i Computer Science ~ Harbour Space

To Top

Taller Teatre contemporani de titelles i d’objectes ~ La Sola Teatre

To Top

Helena de Sola Llovet, barcelonina de naixement i empordanesa d’adopció, compta amb més de 20 anys d’experiència teatral, titellaire i docent. Ha creat, dirigit i interpretat espectacles de teatre de titelles i objectes per a públic familiar i adult, girant per destacats teatres, sales i festivals de Catalunya, Espanya, França, Irlanda i la Xina. Ha obtingut diverses beques, ajudes i subvencions culturals per a desenvolupar els seus projectes, i un Drac d’Or al millor espectacle de carrer a Fira de Titelles de Lleida 2013. Actualment és directora de La Sola Cia i professora de teatre i plàstica a dues escoles empordaneses.

Menjador i autocar

To Top

Preus i condicions

To Top

Inscripció als tallers

To Top

El preu dels tallers i del servei d’autocar estan disponibles a la pàgina d’informació dels preus.

Poden inscriure’s mitjançant la plataforma d’inscripcions d’Aula Tallers d’Estiu.

Les inscripcions estaran obertes del 6 de març fins el 21 de maig, amb places limitades que es cobriran per ordre d’inscripció.

L’organització d’Aula Tallers d’Estiu es reserva el dret de cancel·lar un taller si no es cobreixen un mínim de places, informant a les famílies amb antelació.

Condicions de les inscripcions

En el moment de realitzar la inscripció es girarà un rebut domiciliat del 60% de l’import, que no podrà ser retornat. El 15 de juny es domiciliarà el 40% restant de l’import. A partir d’aquesta data, només es retornarà el 40% de l’import abonat en cas de causes justificades (malaltia o lesió, aportant un certificat mèdic, fins al 31 de juliol del 2023).

​En cas de voler contractar un taller un cop tancat el termini d’inscripció (dimecres 10 de maig), si hi ha places disponibles, es podrà sol·licitar aplicant-se un extra del 7% a l’import dels tallers contractats de nou, en concepte de despeses de gestió.

​En el cas de cancel·lació d’un taller per no cobrir-se el nombre mínim d’inscripcions es retornarà la totalitat de l’import corresponent.

No es retornarà cap import en qualsevol cas diferent dels descrits anteriorment.

Contacta amb Aula Tallers d’Estiu

To Top

Si voleu contactar amb nosaltres, escriviu-nos un correu electrònic a tallers@aula-ee.com.

Avinguda Mare de Déu de Lorda, 34 08034 Barcelona

+34 932 030 354

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54