Activitats del mes de novembre

30/10/2019

Aquí poden consultar totes les activitats complementàries del mes de novembre de 2019.

1 (divendres) Festa oficial.
4 (dilluns) “Campanya de roba usada”.

Servei a la comunitat: Presentació del Centre Sociosanitari d’Esplugues. Sra. Laura Fernández, Coordinadora de l’Hospital de Dia. Àgora A, E i I. A les 11h.

Visita al Museu Egipci: Visita guiada i taller d’escriptura jeroglífica. Grup Crescendo I. Sra. Angelet i Sr. Buruaga. Matí. Autocar.

Sortida convivència al “Molí de la Riera” de Sant Pere de Torelló. Grup PII E. Sres. Martínez i Massana. Sortida a les 9h; tornada dimecres 6 a la tarda. Autocar.

5 (dimarts) “Campanya de roba usada”.

Visita al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes. Grups PIII A, E i B. Sres. Estrada, Ferrer i Pena i Sr. Balcells. Tot el dia. Autocar.

Sortida a la Jardineria Bordas de Gavà: “Tenim cura de les plantes”. Grups J3 A i E. Tot el dia. Autocar. (Sortida ajornada del mes d’octubre).

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups de PV. A les 19h.

6 (dimecres) Visita al Barcelona Supercomputing Center al Campus Nord de la UPC. Alumnes de Computer Science de Sophie Germain i Darwin. Srs. Losantos, Paytubi i Alemany. Tarda.
7 (dijous) Servei a la comunitat: Presentació dels Centres de Serveis Socials per a persones sense llar. Sra. Noemí Pes de l’Obra Social de Sant Joan de Déu. Àgora A, E i I.. A les 11h.

Sortida al teatre Akadèmica: “Romeu i Julieta” de W. Shakespeare. Grups Àgora A, E i I. Sres. Cals i Domingo. A les 20.30h.

Sortida al Poble Espanyol: “Fem ceràmica”. Grup J4 A. Matí. Autocar.

Apadrinament dels alumnes de J3 A, E i B per part dels alumnes de PIV. Matí.

Reunió de professors i pares d’alumnes de la Promoció Crescendo. A les 19h.

11 (dilluns) Cicle d’Història IV: “Catalunya romana I: visita a Tàrraco”. Grup PV A. Sra. Clariana i Sr. Balcells. Tot el dia. Autocar.b
12 (dimarts) Sortida a l’Auditori dmusics: “Terra a la vista”. Grups PII A, E i B. Sres. Álvarez, Cairol i Martínez. Matí. Autocar.

Sortida a Sant Antoni de Vilamajor: “El petit bosc dels castanyers”.  Grups PI A, E i B. Sres. Antequera, Gomariz, Guillamon i Samsó. Tot el dia. Autocar.

Sortida al MNAC: “Descobrim el romànic. So i color”. Grup J5 B. Matí. Autocar.

Reunió de professors i pares d’alumnes de la Promoció Àgora. A les 19h.

13 (dimecres) Sortida al MNAC: “Fons de Renaixement i Barroc” i Caixaforum: “Òpera: Passió, poder i política”. Grups Lumine A, E i I. Sra. Ventura i Srs. Buruaga i Leguizamon. Matí. Autocar.
14 (dijous) Cicle d’Història IV: “Catalunya romana I: visita a Tàrraco”. Grup PV E. Sra. Santiago i Sr. Balcells. Tot el dia. Autocar.

Sortida al Poble Espanyol: “Fem ceràmica”. Grup J4 E. Matí. Autocar.

15 (divendres) Conferència del Doctor Joan Seoane, professor d’ICREA. Director del co-Program Preclinical and Translational Research del Vall d’Hebron Institute of Oncology. Antic alumne d’Aula, promoció Migjorn. “Una carrera científica en la lluita contra el càncer”. Grups Sophie Germain i Darwin. A les 11h.

Sortida a la Fundació Foto Colectania: Exposició “LA MOVIDA. Crónica de una agitación”. Alumnes de Practicum d’Art de la promoció Darwin. Sra. Angelet i Sra. Muñoz. Tarda.

Cicle d’Història IV: “Catalunya romana I: visita a Tàrraco”. Grup PV I. Sra. Valdés i Sr. Balcells. Tot el dia. Autocar.

 

18 (dilluns)

“El meu primer Festival”. Grups PIII A, E i B. Sres. Estrada, Ferrer i Pena i Sr. Balcells. Matí. Autocar.
19 (dimarts) Reunió de professors i pares d’alumnes de la Promoció Lumine. A les 19h.
21 (dijous) Sortida al Poble Espanyol: “Fem ceràmica”. Grup J4 B. Matí. Autocar.

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups de J4. A les 19h.

22 (divendres) Sortida a Moià. Can Vilalta: taller de la “vareta màgica”. Grups J3 A, E i B. Tot el dia. Autocar.

Tarda de jocs. Grups PI A, E i B. A l’escola

26 (dimarts) Cicle d’Història V: “La Catalunya romana II. Barcino”. Grup PV A. Sra. Clariana i Sr. Balcells. Matí. Autocar.

Reunió de professors i pares d’alumnes dels grups de J5. A les 19h.

28 (dijous) Sortida al MNAC: “Descobrim el romànic. So i color”. Grups J5 A i E. Matí. Autocar.

Cicle d’Història V: “La Catalunya romana II. Barcino”. Grup PV E. Sra. Santiago i  Sr. Balcells. Matí. Autocar.

29 (divendres) Cicle d’Història V: “La Catalunya romana II. Barcino”. Grup PV I. Sra. Valdés i Sr. Balcells. Matí. Autocar.

Sortida a Cardona: “Parc Cultural de la Muntanya de Sal”. Grups PIV A, E i B. Sres. Martín, Mitjans i Serradell. Tot el dia. Autocar.

Sortida a Can Vilalta. Grups J3 A, E i B. Tot el día. Autocar

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca