Solicitud de beca para el curso 2020-2021

Becas para familias de Aula, afectadas por la crisis provocada por el Covid-19
 • 1ª CONVOCATORIA: solicitudes hasta el 29 de mayo
  Resolución: 15 junio
 • 2ª CONVOCATORIA: solicitudes hasta el 15 de julio
  Resolución: 30 julio
 • 3ª CONVOCATORIA: solicitudes hasta el 15 de septiembre
  Resolución: 30 septiembre
 • 4ª CONVOCATORIA: solicitudes hasta el 11 de diciembre
  Resolución: 22 diciembre

DOCUMENTACIÓN NECESARIA:

 1. Solicitud debidamente cumplimentada y firmada
 2. Documentación acreditativa de la situación de los dos tutores:
  • Trabajadores por cuenta ajena o desempleados:
   1. Prueba de ingresos pasados: Declaración de la renta de 2018 y 2019; nóminas de los últimos 3 meses antes del 14 de marzo.
   2. Prueba de la situación de crisis: ERTE, despido
   3. Prueba de ahorro: últimos extractos bancarios, depósitos u otros medios bancarios de ahorro
   4. Información sobre el patrimonio: viviendas u otros bienes inmuebles, acciones en negocios, inversiones y bienes materiales por valor superior a 20.000€

    

  • Empresarios o autónomos:
   1. Prueba de ingresos pasados: Declaración de la renta de 2018 y 2019; CCAA 2018 y 2019 de la empresa; mod. 303 IVA y mod. 111 IRPF
   2. Prueba de la situación de crisis: Solicitud ERTE, despidos
   3. Prueba de ahorro: últimos extractos bancarios, depósitos u otros medios bancarios de ahorro: personales y de la empresa
   4. Información sobre el patrimonio: viviendas u otros bienes inmuebles, acciones en negocios, inversiones y bienes materiales por valor superior a 20.000€

Pueden enviar toda esta documentación, escaneada en PDF, a la cuenta de correo secretaria@aula-ee.com, indicando en el asunto del mensaje: SOLICITUD DE BECA

La evaluación de las solicitudes las realiza una comisión formada por miembros del patronato y del equipo de la escuela, de forma totalmente confidencial en función de las necesidades de cada familia.

Muchas gracias.

Testimonio de un ex-alumno becado: Fran Oteo

Entrevista a María Lola Picón, becada en la escuela: Descargar

Comentarios de alumnos con beca:

“De mi paso por Aula me llevo dos huellas que han marcado, no sólo mi carrera profesional, sino mi vida personal. Por un lado, una curiosidad desbordante por el saber, ya sea humanístico o científico, y por otro, la entereza suficiente para conseguir mis objetivos. Y se lo debo a esos profesores enamorados de su profesión y materia, siempre dispuestos a ayudarte a dar ese paso más allá. Un empuje que me llevó a no cerrarme puertas, ni en la universidad, ni en el máster, y a disfrutar incluso de los retos más desafiantes que estos me propusieron.”
Leo Alcibar – Promoció Àrtic

“Rebre una beca per estudiar a Aula Escola Europea va ser una de les millors oportunitats que he tingut a la meva vida. Després de finalitzar la carrera en enginyeria informàtica, puc veure realment com m’han servit els meus anys a l’escola, i he arribat a la següent conclusió: el coneixement es pot obtenir de moltes maneres, però els valors i la persecució de l’excel·lència són un llegat que t’acompanyarà tota la vida.”
Rafael Àvila – Promoció Àrtic

“Un cop finalitzats els meus estudis a Aula, estic fent la carrera d’enginyeria de materials en llengua anglesa, a l’EEBE. Crec que he fet bé escollint cursar-la en anglès, ja que, en comparació amb les classes de català i castellà, som poquets, i podem gaudir de classes més properes amb els professors. Un altre aspecte a favor és que hi ha gent molt diversa, tant d’aquí Barcelona, com de la resta del món, cosa que fa que aprenguem més enllà de l’àmbit acadèmic. En conclusió, m’hi trobo molt còmode, tant pels companys, com per com es desenvolupen les classes a la universitat.
Tot i que les enginyeries solen tenir fama de ser especialment difícils el primer quadrimestre, jo trobo que tinc un nivell més que satisfactori per poder superar-lo. Això també és degut a que ja havia cursat quatre de les cinc assignatures que tinc, que són càlcul, informàtica, física i química, fent que les classes siguin una continuació del que ja havia fet. Cursar-les en anglès ho vaig trobar un avantatge, ja que en ciències és la llengua que predomina, i facilita la recerca de documents i notícies.
La veritat és que m’he adonat que haver anat a Aula m’ha donat la facilitat de dominar quatre llengües, seguir una rutina i un rigor en el treball, tenir esperit crític per cercar informació vàlida i per contrastar resultats, i sobretot, gaudir d’una base acadèmica àmplia per fer front als diversos problemes que se’m plantegin.”
Pep Alis Nknogo – Promoció Logos

Contacto

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca