Olimpíada Informàtica

L’escola és fundadora i organitzadora de l’Olimpíada Informàtica Espanyola (OIE) promovent l’estudi de la programació.

L’Olimpíada, organitzada per Aula Escola Europea, la Conferencia de Directores y Decanos de Ingeniería Informática (CODDII), la Sociedad Científica Española de Informática (SCIE) y el Ministerio de Educación y Formación Profesional, va dirigida als estudiants de secundària i batxillerat de qualsevol centre d’Espanya.

El comité organitzador de l’OIE està format per:

  • Sr. Jacobo Vilella (Aula Escola Europea)
  • Sr. Marco Antonio Gómez Martín (Vicedecano, Universidad Complutense de Madrid)
  • Sr. Ismael García Varea (Vicerector, Universidad de Castilla-La Mancha)
  • Sr. Joan Alemany (Aula Escola Europea)

Qui pot participar?

Els estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius de grau mig.

Els quatre primers classificats formen l’equip que representa a Espanya en l’Olimpíada Informàtica Internacional. L’organització es fa càrrec de les despeses de desplaçament i allotjament dels concursants, tant de la final nacional com de la internacional.

Què és l’Olimpíada Informàtica Internacional (IOI)?

És una de les cinc olimpíades científiques que es celebren anualment. El seu objectiu es l’estímul de l’interès en la informàtica i les tecnologies de la informació. L’IOI està organitzada cada any per un dels països participants. Els concursants intenten obtenir la màxima puntuació resolent un conjunt de problemes informàtics durant les dues sessions del concurs. Els problemes són algorítmics i han de resoldre’s programant.

Contact Us

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54