Llibres de text i lectures

A partir de Primària, és necessari que al setembre els alumnes disposin dels llibres de text i lectures obligatòries que corresponen al seu curs:

Primària

PI
PII
PIII
PIV
PV

Secundària

PVI
ESO I
ESO II
ESO III
ESO IV

Batxillerat

BTX I: Ciències i Tecnologia
BTX I: Ciències Socials
BTX II: A Ciències i Tecnologia
BTX II: B Ciències i Tecnologia
BTX II: Ciències Socials

Aula ofereix el servei per a la reserva de llibres de text i posterior lliurament a l’escola.

Poden sol·licitar-ho en aquest enllaç: https://escoles.dispe.cat/aula.

Els preus incorporen un 5% de descompte respecte del PVP.

En el moment de fer la reserva en línia, rebran un correu electrònic amb la confirmació de la comanda. Per qualsevol seguiment posterior hauran de conservar el número de comanda i la seva confirmació.

L’import total es pagarà mitjançant rebut en el compte corrent on estan domiciliades les quotes escolars el mes de setembre.

DATA LÍMIT per fer la reserva en línia amb garantia d’entrega el primer dia de curs (depenent de l’estoc de l’editor): 16 de juliol de 2023.

S’acceptaran comandes rebudes del 17 al 27 juliol, però no es garantirà l’entrega de tots els llibres a principi de curs, poden quedar articles pendents que anirem lliurant un cop iniciat el curs.

Canvis i anul·lacions en la reserva: Fins al 27 de juliol poden fer modificacions a la seva comanda, o anul·lacions totals mitjançant un correu electrònic a [email protected], indicant el número de reserva, el nom i cognoms de l’alumne i el curs que farà el 2023-2024.

Després del 27 de juliol NO es podran fer modificacions en la reserva ni cancel·lar-la.

Reclamacions: Si hi ha algun problema de lliurament, tenen fins al 30 de setembre per reclamar qualsevol llibre que per error no s’hagués entregat correctament.

Devolucions de llibres:
S’admetran dins el termini de 7 dies des del lliurament dels llibres a l’alumne. Cal tenir en compte que els articles indicats a la web amb el número (2) no poden ser tornats ni cancel·lats, al tractar-se de llibres importats per comanda.

Cal seguir el següent el procediment:

  1. Enviar un e-mail a [email protected] Indicar els llibres que vol retornar. Indicar el número de reserva.
  2. Dispe enviarà un e-mail confirmant la devolució. És imprescindible aquesta confirmació.
  3. Posteriorment es procedirà a la rectificació de la comanda a efectes del cobrament de l’import restant o de la devolució del cobrat.
  4. Els llibres retornats s’han de lliurar a l’escola juntament amb la còpia del mail de confirmació de la devolució a:
    • Secretaria de Primària
    • Mediateca de Secundària

Per a qualsevol dubte sobre els llibres, o per resoldre incidències una vegada lliurats, poden contactar per correu electrònic a [email protected]

Intercanvi de llibres

En el fòrum (denominat “Intercanvi”) podran podran contactar amb altres famílies de l’escola per realitzar intercanvis de material escolar i llibres de text. Al fòrum també trobaran llibres i equipacions donades per famílies que ha estat recollit, classificat i posat a la seva disposició per un grup d’alumnes de batxillerat en el marc del projecte CAS (Creativitat, Acció i Servei).

Al fòrum hi poden accedir mitjançant l’aplicació d’Aula,

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54