Certàmens i projectes

Els alumnes poden participar en gran varietat d’esdeveniments. Ja siguin aficionats a la matemàtica, la literatura o la fotografia, per exemple, poden trobar noves vies per potenciar la seva creativitat

Els alumnes de secundària i batxillerat tenen al seu abast gran varietat de concursos i certàmens, i poden apuntar-s’hi segons els seus interessos. A part de desenvolupar habilitats i capacitats, amb aquestes activitats descobreixen el plaer d’anar més enllà, de l’esforç i del compromís i la responsabilitat personals:

  • Certàmens de matemàtiques: proves Cangur, Matemàtiques a l’esprint i Fem matemàtiques.
  • Certàmens literaris i lingüístics: Certamen de lectura en veu alta, Lliga de debat, Concurs literari mNactec, i concusos de cultura clàssica com el Medusa Mythological Exam o el Concurs Odissea entre d’altres .
  • Olimpíades de: matemàtica, llatí, filosofia, biologia, química, física i informàtica (de la qual som organitzadors).
  • Fotografia: concurs de fotografia d’Aula i concurs de fotografia matemàtica.
  • Àmbit digital: HP Codewars.

Animem als alumnes a participar i gaudir d’aquests esdeveniments, els ajudem i acompanyem en la preparació, i els oferim també la participació en 2 projectes propis de l’escola:

  • Model UMed: basat en el model United Nations (UN) permet als alumnes descobrir la diversitat social, cultural, religiosa i lingüística dels pobles de la Mediterrània. Podran participar en debats i un intens programa d’activitats culturals amb l’objectiu d’aconseguir una Mediterrània més unida.
  • Projecte d’emprenedoria social: els alumnes de 3r i 4t d’ESO poden formar part de diversos equips de treball per generar projectes d’emprenedoria que ajudin a resoldre o millorar un problema o necessitat existent en la societat.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54