Alta formació matemàtica

Les matemàtiques són imprescindibles per comprendre i viure en la societat de la informació, tant ara com en el futur

Els alumnes aprenen a desenvolupar les seves capacitats intel·lectuals, el pensament i l’actitud crítica, i a discernir entre allò accessori i allò essencial.

A parvulari descobreixen que la matemàtica els envolta en el seu dia a dia. Partim sempre dels seus coneixements i de les seves vivències per assolir un aprenentatge significatiu. Volem aconseguir que arribin a utilitzar espontàniament el vocabulari matemàtic.

Durant la primària aprenen a expressar els seus raonaments matemàtics, a argumentar-los i a utilitzar les eines tecnològiques amb criteri.

Els alumnes apliquen les matemàtiques a situacions del seu entorn emprant el càlcul, la resolució de problemes, la mesura o la geometria. D’aquesta manera descobreixen que l’error és natural i esdevé un estímul per fer-se més preguntes i assolir els coneixements.

A secundària els alumnes ja es plantegen les seves pròpies conjectures i demostracions formals. El treball quotidià es basa en la resolució de problemes i l’argumentació.

Els alumnes aprenen a fer connexions amb altres matèries, especialment la informàtica i les ciències.

A batxillerat s’ofereixen tres possibilitats d’aprendre matemàtiques segons el tipus de batxillerat triat. Les tres opcions es treballen en anglès:

  • Mathematical Studies: estudi i aprofundiment de les matemàtiques necessàries per comprendre el món.
  • Mathematics Standard Level: combina l’estudi formal de les matemàtiques amb l’estudi aplicat a les ciències experimentals i a les ciències socials.
  • Mathematics Higher Level: s’aprofundeix en la part més abstracta de les matemàtiques i s’estudien les demostracions dels teoremes fonamentals.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca