Dies singulars

L’alumne trobarà moltes activitats en les quals participar on, d’una manera lúdica, transmetem els valors i coneixements que treballem a les aules: esforç, constància, il·lusió, convivència, solidaritat...

Els alumnes formen part durant l’any de diverses campanyes solidàries, com per exemple la campanya de recollida de roba en col·laboració amb Càritas, el recapte anual amb el Banc dels Aliments, o la col·laboració bianual amb el Banc de sang i teixits. Ells col·laboren com a voluntaris, ajuden en la recollida i en la difusió, i van adquirint consciència social.

L’escola celebra també uns dies d’activitats especials en els quals els alumnes gaudeixen de diversos esports, música i poesia o mostren els seus treballs de ciències i humanitats:

  • Cross Country: un dia molt singular de l’escola on tots estan convidats a gaudir d’activitats esportives a l’aire lliure.
  • Dia de l’esport: jornada a l’escola per celebrar el final de les classes en el qual es fan competicions de bàsquet, handbol i voleibol.
  • Dia de les ciències i les humanitats: conferències, activitats i oportunitat dels alumnes de mostrar, per exemple, els seus Treballs de Recerca.
  • Dia de la música i la poesia: actuacions i recitacions tant d’alumnes com de professors.
  • Sant Jordi: Aula es converteix per un dia en una gran llibreria i tant pares com alumnes poden gaudir d’activitats especials amb la literatura com a eix vertebrador.
  • Festes populars: els alumnes celebren la castanyada, l’arribada del pare Noel a l’escola o el carnestoltes, entre d’altres.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54