Activitats d’Estiu

Presentem Aula Estiu, un programa d’activitats que es durà a terme a l’estiu i que està obert a nens i nenes de 2 a 17 anys, tant si són alumnes de l’escola com si no ho són.

Aula Estiu és una proposta que engloba quatre projectes ben diferents:

AULA Campus d’Estiu

En marxa des de fa més de tretze anys, és un projecte d’educació en el lleure organitzat per un equip d’exalumnes vinculades amb el projecte de l’escola. Les activitats es fonamenten en el joc i la convivència com a eines per fomentar la diversió, la creativitat, la curiositat i el respecte per la Natura.

 • Qui pot participar?
  Alumnes de Parvulari ( nascuts entre 2020 – 2017)
  Alumnes de Primària (nascuts entre 2016 – 2011)

 • Dates:
  Del 26 de juny al 28 de juliol (per setmanes)

 • Informació i inscripcions: https://www.aulacampusestiu.com

 • Contacte: campus@aula-ee.com


AULA Colònies d’Estiu

Proposa una setmana de colònies a una casa situada al bell mig de la Serra del Cadí, al Pirineu. Unes colònies a la muntanya són l’escenari perfecte per desconnectar del curs i gaudir de l’estiu en convivència. L’objectiu és trencar amb la rutina fent tota mena d’activitats engrescadores, com ara esports d’aventura, excursions d’alta muntanya, bivac, gimcanes d’orientació, educació ambiental, jocs d’aigua i molt més!


AULA Tallers d’Estiu

Tallers immersius amb un enfocament tant teòric com pràctic, endinsarà els alumnes amb esperit indagador i molta passió en temes tan diversos com el rodatge cinematogràfic, el disseny aeroespacial, la robòtica i programació o els reptes de l’energia. De la mà de professionals i institucions de reconeguda trajectòria se’ls plantejaran desafiaments pràctics que permeten conrear el pensament crític, la creativitat i l’aprofundiment conceptual.

 • Qui pot participar?
  Alumnes de Secundària i Batxillerat I (nascuts entre 2011 – 2006)


AULA Bàsquet d’Estiu

Centrant-se en el bàsquet, els jugadors i jugadores treballaran tècnica i tàctica d’aquest esport i també duran a terme activitats esportives, dinàmiques, jocs i competicions.

 • Qui pot participar?
  Alumnes de Primària nascuts entre 2013 – 2011
  Alumnes de Secundària nascuts entre 2010 – 2007

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54