Normativa general

Pel seu nombre i per l’extensió de la seva xarxa, el servei d’autocars de l’escola requereix d’una acurada planificació.

L’escola participa activament en l’organització i en el funcionament i procura proporcionar les millors condicions, per a la qual cosa necessita de la col·laboració de les famílies.

Els preguem que estudiïn amb atenció les rutes d’anada i tornada que trobaran a la part superior d’aquest escrit perquè pot haver-hi petites modificacions respecte al curs passat. En el disseny de les rutes hem estat assessorats per una empresa especialitzada en transports i logística.

L’alumne ha d’estar inscrit a la mateixa parada tots el dies de la setmana, excepte el dimecres de tornada de l’escola, que pot ser diferent.

Al mes de setembre poden sol·licitar canvis de parada per a algun dia de la setmana que, els recordem, podem admetre sempre que siguin constants durant tot el curs escolar i atendre en funció de les places disponibles a cada autocar.

Tinguin en compte que al començament de curs anul·lem els canvis de parada per algun dia de la setmana –no dimecres- que s’han anat produint al llarg del curs passat i s’estableix la mateixa parada per a tots els dies de la setmana. És preferible que –per correu electrònic a autocars@aula-ee.com – ens confirmen la parada per evitar errors.

 • Les famílies que vulguin continuar utilitzant el servei amb les mateixes parades que el curs passat, no cal que ens ho notifiquin.
 • A les famílies que vulguin utilitzar per primer cop el servei, que desitgin fer alguna modificació de parada, o donar-se’n de baixa, els preguem que omplin el formulari disponibles abans de l’11 de juliol.
 • Aquestes altes o modificacions els seran confirmades per correu electrònic.

L’escola només ofereix el servei complet: anada i tornada per a tots els dies, independentment de l’ús que facin del servei.

Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat, que tenen hores especials d’entrada i sortida a l’escola poden adaptar l’ús del servei als seus horaris i rebran un formulari específic .

SERVEI D’AUTOCAR DE DIMECRES DE TORNADA AL MIGDIA

És possible utilitzar el servei de transport escolar només el dimecres de tornada al migdia, quan comencin les activitats extraescolars a l’Escola i quedin vacants als autocars. Si vostès volen continuar utilitzant aquest servei no cal que ens ho notifiquin. Les famílies que vulguin utilitzar per primer cop el servei, que desitgin fer alguna modificació de parada, o donar-se’n de baixa han de omplir el formulari.

El servei començarà el mateix dia que les activitats extraescolars. La plaça li serà confirmada per correu electrònic.

SERVEI D’AUTOCAR DE DIMECRES DE TORNADA A LA TARDA

S’ofereix un servei de transport escolar els dimecres després de les activitats extraescolars.

La sol·licitud a aquest servei d’autocar s’ha de fer juntament amb la inscripció a les activitats extraescolars.

NORMATIVA GENERAL

 • Els recordem que els horaris són sempre aproximats ja que les condicions del trànsit són diferents cada dia, i encara més durant les primeres setmanes. En aquest sentit, volem demanar-los que estiguin a les parades amb una mica d’antelació.
 • La seguretat dels alumnes i el bon funcionament del servei requereixen el compliment d’unes normes importants sobre l’avís de canvis, especialment per als alumnes des de J3 fins a 5é de Primària:
  • Si volen recollir l’alumne a l’escola sempre el mateix dia de la setmana, els preguem que ens ho notifiquen mitjançant una nota escrita abans de principi de curs.
  • Qualsevol canvi puntual en la sortida de l’alumne respecte a la situació habitual (com per exemple ser recollit a la escola quan és usuari de l’autocar) ha de ser comunicat mitjançant el formulari disponible a l’Espai Famílies almenys una hora i mitja abans de l’horari de sortides dels autocars. Els preguem que s’abstinguin de trucar per telèfon, excepte en casos d’urgència.
  • Els recordem que no s’admetran canvis puntuals de ruta (per anar a una festa d’aniversari o a casa d’un amic, per exemple), excepte en casos justificats i sol·licitats amb antelació. En aquest cas han de tenir la confirmació de la responsable del servei a l’escola.
 • A l’escola li interessa tant com a vostès el bon ordre i la qualitat del servei. Per a totes les indicacions que les famílies creguin necessàries, poden adreçar-se als serveis corresponents de l’administració d’Aula.
 • Respecte a l’ús del DVD a l’autocar, pensem que és convenient que no tots els dies es faci servir, per tal de potenciar la convivència entre els alumnes. Tanmateix pensem que les pel·lícules que puguin veure durant el trajecte han de ser adequades per a tots (hi ha nens d’edats molt diferents), i per tant l’escola – i sols l’escola – serà qui proporcioni el material que pugui ser visionat a l’autocar.
 • El personal d’acompanyament de l’empresa de transport té el suport i el reforç de l’escola en el seu paper de mantenir l’ordre i la seguretat durant els trajectes. Esperem de les famílies i dels alumnes, sobretot dels més grans, la mateixa actitud raonable i col·laboradora.
 • El servei de transport escolar d’Aula, gestionat per l’empresa Nizatour, ha incorporat una eina que permet conèixer la posició de l’autocar durant les rutes escolars i visualitzar-lo en el mapa. Cal indicar que es mostra la posició en el moment de la consulta, no el moviment.
  Per utilitzar-ho han de dirigir-se a: http://rutas.nizatour.es i consultar la ruta. Aquesta aplicació està preparada per als dispositius mòbils, i poden crear un accés directe en la pantalla d’inici.

Moltes gràcies per la seva col·laboració.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca