Normativa general del servei d’autocar

 • A l’escola li interessa tant com a vostès el bon ordre i la qualitat del servei. Per això els demanem que s’adrecin a l’escola si tenen qualsevol problema o eventualitat relativa al servei i evitin contactar directament amb els conductors o el personal d’acompanyament de l’autocar (monitors) als seus telèfons mòbils personals (trucades o WhatsApps/SMS).
 • Els recordem que els horaris són sempre aproximats ja que les condicions del trànsit són diferents cada dia, i encara més durant les primeres setmanes. En aquest sentit, volem demanar-los que estiguin a les parades amb una mica d’antelació.
 • La seguretat dels alumnes i el bon funcionament del servei requereixen el compliment d’unes normes importants sobre l’avís de canvis, especialment per als alumnes des de J3 fins a 5é de Primària:
  • Si volen recollir l’alumne a l’escola sempre el mateix dia de la setmana, els preguem que ens ho notifiquin ho notifiquen mitjançant el formulari disponible a l’aplicació d’Aula.
  • Qualsevol canvi puntual en la sortida de l’alumne respecte a la situació habitual (com per exemple ser recollit a la escola quan és usuari de l’autocar) ha de ser comunicat mitjançant el formulari disponible a l’aplicació d’Aula. Aquests canvis s’han de comunicar a l’escola abans de les 15:00 h del migdia (a les 11:30 h els dimecres). Els preguem que s’abstinguin de trucar per telèfon, excepte en casos d’urgència.
  • Els recordem que no s’admetran canvis puntuals de ruta (per anar a una festa d’aniversari o a casa d’un amic, per exemple), excepte en casos justificats i sol·licitats amb antelació. En aquest cas han de sol·licitar el canvi (enviant un missatge a “Autocars i menjador” mitjançant l’aplicació d’Aula) i tenir la confirmació de la responsable del servei a l’escola.
 • En el cas de qualsevol incidència (que arriben tard a recollir a l’alumne, per exemple o que autoritzen a què una altra persona de la parada reculli a l’alumne) han de trucar sempre a l’escola, que els indicarà que fer. El monitor de l’autocar té instruccions de l’escola de no deixar cap alumne sense haver parlat abans amb l’escola.
 • Respecte a l’ús de la TV a l’autocar, pensem que no és convenient que es faci servir, per tal de potenciar la convivència entre els alumnes. Si cal en algun moment puntual (retencions, per exemple), el contingut ha de ser adequat per a tots i els responsables de cada ruta ja tenen les indicacions necessàries per part de l’escola.
 • El personal d’acompanyament de l’empresa de transport té el suport i el reforç de l’escola en el seu paper de mantenir l’ordre i la seguretat durant els trajectes. Esperem de les famílies i dels alumnes, sobretot dels més grans, la mateixa actitud raonable i col·laboradora.
 • El servei de transport escolar d’Aula, gestionat per l’empresa Nizatour, ha incorporat una eina que permet conèixer la posició de l’autocar durant les rutes escolars i visualitzar-lo en el mapa. Cal indicar que es mostra la posició en el moment de la consulta, no el moviment.
  Per utilitzar-ho han de dirigir-se a: http://rutas.nizatour.es i consultar la ruta. Aquesta aplicació està preparada per als dispositius mòbils, i poden crear un accés directe en la pantalla d’inici.

Moltes gràcies per la seva col·laboració.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Pel seu nombre i per l’extensió de la seva xarxa, el servei d’autocars de l’escola requereix d’una acurada planificació.

L’escola participa activament en l’organització i en el funcionament i procura proporcionar les millors condicions, per a la qual cosa necessita de la col·laboració de les famílies.

Els preguem que estudiïn amb atenció les rutes d’anada i tornada que trobaran a la part superior d’aquest escrit perquè pot haver-hi petites modificacions respecte al curs passat. En el disseny de les rutes hem estat assessorats per una empresa especialitzada en transports i logística.

L’alumne ha d’estar inscrit a la mateixa parada tots el dies de la setmana, excepte el dimecres de tornada de l’escola, que pot ser diferent.

Al mes de setembre poden sol·licitar canvis de parada per a algun dia de la setmana que, els recordem, podem admetre sempre que siguin constants durant tot el curs escolar i atendre en funció de les places disponibles a cada autocar.

Tinguin en compte que al començament de curs anul·lem els canvis de parada per algun dia de la setmana –no dimecres- que s’han anat produint al llarg del curs passat i s’estableix la mateixa parada per a tots els dies de la setmana. És preferible que –enviant un missatge a “Autocars i menjador” mitjançant l’aplicació d’Aula – ens confirmen la parada per evitar errors.

 • Les famílies que vulguin continuar utilitzant el servei amb les mateixes parades que el curs passat, no cal que ens ho notifiquin.
 • A les famílies que vulguin utilitzar per primer cop el servei, que desitgin fer alguna modificació de parada, o donar-se’n de baixa, els preguem que omplin el formulari disponibles abans de de la data establerta per l’escola a les indicacions del nou curs escolar que s’envien a les famílies al mes de juny.
 • Aquestes altes o modificacions els seran confirmades.

L’escola només ofereix el servei complet: anada i tornada per a tots els dies, independentment de l’ús que facin del servei.

Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat, que tenen hores especials d’entrada i sortida a l’escola poden adaptar l’ús del servei als seus horaris i rebran un formulari específic .

SERVEI D’AUTOCAR DE DIMECRES DE TORNADA AL MIGDIA

És possible utilitzar el servei de transport escolar només el dimecres de tornada al migdia, sempre que quedin places disponibles. Una vegada hagin començat les activitats extraescolars, és més probable que hi hagi més disponibilitat. Si vostès volen continuar utilitzant aquest servei no cal que ens ho notifiquin. Les famílies que vulguin utilitzar per primer cop el servei, que desitgin fer alguna modificació de parada, o donar-se’n de baixa han de omplir el formulari.

El servei començarà el mateix dia que les activitats extraescolars. La plaça li serà confirmada.

SERVEI D’AUTOCAR DE DIMECRES DE TORNADA A LA TARDA

S’ofereix un servei de transport escolar els dimecres després de les activitats extraescolars.

La sol·licitud a aquest servei d’autocar s’ha de fer juntament amb la inscripció a les activitats extraescolars.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54