Junta general ordinaria d’accionistes

CONVOCATÒRIA

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA D’ACCIONISTES

L’Administrador únic de la Societat convoca als accionistes a la Junta General Ordinària d’accionistes d’Aula, Escuela Europea, S.A., que se celebrarà al domicili social, Avinguda Mare de Déu de Lorda, 34-36, a Barcelona, el 23 de febrer de 2021 a les 18:00 h. en única convocatòria, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1r
Examen i aprovació, si s’escau, dels Comptes Anuals (Balanç, Compte de pèrdues i guanys, Estat de canvis en el patrimoni net, Estat de fluxos d’efectiu i Memòria) i l’informe de gestió, corresponents a l’exercici de l’1 de setembre del 2019 al 31 d’agost del 2020, la proposta de  l’aplicació del resultat i la gestió de l’Administrador Únic.

2n
Nomenament d’Auditor de Comptes.

3r
Precs i preguntes.

A partir de la data de publicació d’aquesta convocatòria i en compliment d’allò previst per la llei de Societats de Capital, els accionistes poden examinar en el domicili social de la companyia, així com sol·licitar l’entrega o tramesa de forma immediata i gratuïta, dels documents que han de ser sotmesos a l’aprovació de la Junta: Text íntegre dels Comptes Anuals abreujats (Balanç, Compte de pèrdues i guanys i Memòria), informe d’auditoria.

Igualment es recorda als accionistes el dret que els assisteix d’aclariment i informació previst a l’article 197 de la llei de Societats de Capital.

Els accionistes que no assisteixen a aquesta Junta General d’Accionistes poden fer-se representar per una altra persona, complint els requisits exigits pels Estatus i la Llei.


Barcelona,  13 de gener de 2021

L’Administrador Únic, Fundació Aula Escola Europea

Representant persona física, D. José Manuel Lara García

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les "cookies". Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca