Història

Fundat el 1968 per Pere Ribera i Ferran, Aula és un centre independent, lliure de tota adscripció política, religiosa o econòmica

Aula neix com a centre experimental al servei del país, amb una clara orientació heurística, potenciant els aprenentatges a través de la descoberta, del raonament lògic, de la reflexió i del pensament crític.

L’objectiu principal de l’escola és el d’estimular la curiositat de l’alumne, desenvolupar-li el pensament crític, afavorir la seva creativitat i acompanyar-lo fins arribar a adquirir autonomia personal.

Al llarg del temps, i amb el protagonisme dels directors i professors que s’han anat succeint, el projecte educatiu ha anat evolucionant de forma constant, cercant sempre d’oferir als alumnes aquelles experiències educatives que millor estimulin les seves capacitats per permetre desplegar tot el seu potencial intel·lectual i personal. El denominador comú de totes elles és el de l’exigència, ja que la intel·ligència es desenvolupa millor quan l’alumne realitza totes les tasques havent adquirit el sentit de l’esforç i de la superació.

Les instal·lacions i edificis s’han renovat al llarg del temps, tenint com a finalitat principal el de proporcionar el millor servei i la màxima adaptabilitat als diversos mètodes i accions d’ensenyament-aprenentatge, en un entorn inserit al mig de la natura.

Contacte

Av. Mare de Déu de Lorda, 34
Barcelona 08034 T 93 203 03 54